Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do his infernal majesty

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w pracy czytałem Twój temat o tym, jak sobie radzą samotne matki dwójki dzieci, na który nie było odpowiedzi i jako że teraz go nie znajdę, bo korzystam z domowego peceta, a nie służącego mi do pracy laptopa, zakładam ten temat. Otóż moja kuzynka jest matką dwójki dzieci (chłopak, lat 12 i dziewczyna, lat 11) i podobnie jak u Ciebie, nie wyszło jej, ale radzi sobie całkiem dobrze, no i kogoś ma, bo o to pytałaś.

Gość gość
ale his jest brzydka jak dupsko przed wytarciem xD

spoko tylko ja nie chcę czekać kolejnych 5 lat... mam dobrą znajomą która ułożyła sb zycie po raz drugi kiedy młodsze dziecko miało 12 lat ale ja tak długo czekać nie mogę! :(

Gość gość
Ułożysz sobie życie.:) Ta kuzynka miała jedna nogę znacznie krótszą (po operacji może nosić buty na wysokim obcasie), do tego Jej 11 letnia córka jest wyższa od Niej, a udało Jej się znaleźć miłość, więc i Tobie się uda. Wierzę w Ciebie.:)

Gość gość
His znam osobę co związała się mając już dwoje dzieci-moja rada taka im szybciej powiesz że masz dzieci tym lepiej-nie ma co tego ukrywać.

Gość gość
his to totalnie tępa laska. Nikt nigdy nie zechce takiej tępej d****i

Gość gość
Skoro szukasz faceta przez rodziców to rozumiem że mieszkasz z nimi i przez związek chcesz się od nich wynieść-no nie za ciekawie myślisz.

Gość gość
haha tępa kurwa z bachorami. Wszyscy cię tylko wyjebią i zostawią

nie wiem czy chcę się od nich wynieść, kocham swoją wiochę a jak się wyprowadzę to powrotu miała nie będę więc z rok, dwa będę musiała przemyśleć sprawę czy warto dla niego stawiać wszystko na jedną kartę.

Gość gość
Znam taka jedną dziewczynę co miała jedno dziecko i no nie układało jej się delikatnie mówiąc z rodzicami z którymi mieszkała -jak tylko poznała jej zdaniem odpowiedniego faceta to się do niego przeprowadziła-na początku była sielanka potem no cóż-jednak finał tej histori jest taki że poszła z jednym dzieckiem wróciła z dwójka-więc moja rada spróbuj się usamodzielnić mieszkaniowo żeby ci w razie rozstania nikt nie pokazał drzwi

Gość gość
I nie rób niczego dla kogoś-myśl o sobie i oczywiście o dzieciach-ale z rozsądkiem bo jesteś teraz odpowiedzialna nie tylko za siebie ale też za dzieci -dodam iż nie rozumiem ataków his na twoja osobę-samotne macierzyństwo to żaden wstyd.

Gość gość
Dlaczego oczekują tego, że będziesz sama?

rodzice? mieszkamy pod samym kościołem :( nie godzą się na rozwód, gdybym się wyprowadziła od razu bym złożyła papiery gdzie trzeba, ojciec paulin w Częstochowie powiedział mi że dostanę unieważnienie.

Gość gość
Nie rozumiem postawy twoich rodziców-przeważnie tak jest że to rodzice bardziej niż córkom zależy na ich zamążpujściu

Gość gość
A dziwisz się rodzicom że tak mówią w końcu zaczęłaś zabawę w dom i dzieci i nic z tego nie wyszło . Wróciłaś do rodziców z 2 dzieci . Ciesz się że masz gdzie mieszkać bo jak byś musiała wynająć mieszkanie to za co byś żyła ,

Gość gość
Na jakiej podstawie dostaniesz unieważnienie ? Zmusił cię ktoś do ślubu ?

Gość wymodlony piotrek
ale bóg cię w c***a zrobił xD ty głupia k***o:D

Gość gość
jej rodzice wiedzą że jest tępa i boją się że ktos jej zrobi 3 bachora i zostawi. Nikt z taką idiotką nie będzie. Faceci ją tylko dymają. Nie dziwcie się rodzicom

Gość gość
No to może dostaniesz chociaż masz 2 dzieci i pisałaś że kochałaś mężą . Rozwód kościelny trwa bardzo długo nawet kilka lat może to trwać

Gość gość
Dlaczego nie?

Gość gość
Skończcie wreszcie atakować ta his-co wam takiego zrobiła -ma dzieci i co to powód do tego żeby ja atakować-banda nieudaczników-ona nawet jeśli nie ułoży robię życia z kimś na stałe to zawsze będzie miała kogoś kto ja kocha'a wy banda nieudaczników to jedynie wyzywać ludzi na forach umiećie-bo nie wierzę w to że w realu macie prawdziwych przyjaciół