Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika665

Problem z teściową!

Polecane posty

Gość mika665

Dobry wieczór, korzystam z tego forum po raz pierwszy. Mam problem od roku mieszkam z mężem w jego rodzinnym domu, z nim układa mi się naprawdę dobrze. Problem tkwi w jego matce, która mam wrażenie traktuję mnie jak przeciwniczkę- rywalkę np. oferuję mężowi obiadki (uważając, że moje są nie odpowiednie.) Na każdym kroku traktuję mnie jako osobę gorszą od na przykład jej córki.Dodam, że jestem osobą wykształcona, dbam o siebie. Nie jestem osobą kłótliwa, czasem wole wiele rzeczy przemilczeć choć najchętniej pieprzyłabym tym wszytkim. Mam wrażenie, że ta kobieta chce doprowadzić u mnie do jakiegoś mega zakompleksienia, czasami mysle że nawet chce zniszczyć nasze małżeństwo. PS. Kobietki poradźcie coś jak mam z nią żyć ?

Gość krokuska
Wiecznie z teściami mieszkać nie można, więc może się wyprowadzisz? :) Terapia rodzinna może? ;p

Gość mika665
Jesteśmy młodym małżeństwem na dorobku, na razie nikt nie da nam kredytu na mieszkanie;/.

Gość gość
Musisz sie przemeczyc uzbierac depozyt i wziasc kredyt albo wynajac gdzies z dala od tesciowej innego wyjscia Nie masz chyba ze jej trutki na szczury dorzucisz do herbaty ;)

Gość Ale to już było
Najlepiej żyć z dala od teściów.Powinnaś się z tym liczyć że nie będzie słodko.Na Twoim miejscu wynajęła bym mieszkanie bo się wykończysz albo teściowa doprowadzi do Waszego rozwodu.Zastanów się co lepsze?