Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu to kobiety mają sprzatać, gotować choć tez chodzą do pracy?

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem tego, czemu tak wiele mężczyzn tak myśli? przecież kobieta tez jest zmęczona po pracy i chce po niej odpocząć dlatego kobieta z mężczyzna powinna się dzielić obowiązkami a nie wszystko sama robić, zakładając, że chodzi do pracy, bo jeśli siedzi w domu to normalne jest ze to ona sprząta i gotuje

Gość gość
Bo tak wyglądają tradycyjne role w Polsce. Masz być matką, opiekować się domem, obsługiwać męża, ale też zarobić na siebie i rodzinę...

Gość gość
I jeszcze się ciągle uśmiechać i nie marudzić, bo ze sfrustrowaną kobietą mężczyzna się nie żenił :)

Gość gość
Dlatego że sie przyjelo, ze kobieta nadaje sie do b podłych,ponizających prac. Wielu facetów, zwłaszcza tych prostych, nie bedzie robic sobie kanapek czy prania, bo uwaza to za ponizajace dla nich i uwłaczajace ich godnosci. Tak samo sie brzydzi zmienic dziecku pieluchę

Gość gość
zakładając, że chodzi do pracy, bo jeśli siedzi w domu to normalne jest ze to ona sprząta i gotuje x x zauwaz tez, ze jak facet siedzi w domu to wtedy nie jest normalne, ze sprzata i gotuje. Wrecz przeciwnie. Ja mieszkałam z facetem, pracowałam na 3/4 etatu i studiowałam, wracałam czesto po 10 godzinach pracy, i obiadu nigdy nie było

Gość gość
nie czemu a dlaczego i kto powiedzial ze musza ?

Gość gość
uwazam ze jak jedno nie pracuje a druga tak to osoba bezrobotna bez wzgledu na to czy to kobieta czy mezczyzna powinna wykonywac obowiazki domowe, no ale gdy razem pracuja powinni sie dzielic ~autorka

Gość gość
a moj facet jak go prosze zeby zrobil obiad to nigdy nie robi bo ojej mial inne obowiazki (a caly dzien byl w domu) i tylko blaga mnie bysmy poszli na miasto zjec. mam gdzies jedzenie na miescie od tego tylko sie tyje!!! i tak jest zawsze!!!!!! o co tu chodzi? teraz jest u siebie w domu u swojego ojca i tez nic oboje nie gotuja tylko codziennie jedzenie na miescie. co za lenistwo!!!

Gość gość
ja od kobiet tak naprawde oczekiwalem tylko sexu, ale widac wiekszosci kobiet odpowiada bardziej sprzatanie i pracowanie:) dlatego zostalem prawiczkiem

Gość gość
u mnie tak samo było, jak była moja kolej sprzątania czy gotowania to to robiłam ale gdy była jego kolej to w domu nie było jedzenia a dom nieposprzątany, przestałam i ja więc gotować i sprzątać, jedzenie tylko dla siebie robiłam, tak samo pranie, a sprzątałam tylko w jednym pokoju w którym tylko ja siedziałam (on nie miał na ten czas wstępu) po około 3 tyg złamał się i zaczął dziad sprzątać i teraz wszystko robi jak jest jego kolej

Gość gość
a to bezczelny facet!! czekal az zmiekniesz i go wyręczysz!!

Gość gość
gość dziś ja od kobiet tak naprawde oczekiwalem tylko sexu, ale widac wiekszosci kobiet odpowiada bardziej sprzatanie i pracowanieusmiech.gif dlatego zostalem prawiczkiem v zostałeś prawiczkiem bo ŻADNA NIE CHCIAŁA SIĘ Z TOBĄ SEXU UPRAWIAĆ !!! i żadna cie nie chce ! a nikt nie lubi sprzatac, zarowno kobieta jak i mezczyzna

Gość gość
O sorry ale ja też sprzątam, gotuje, myje gary, robię zakupy i chodzę do j*****j pracy i jestem facetem.

Gość gość
gość dziś Jestem pod wrażeniem, jesteś wyjątkowy :)

Gość gość
pewnie dlatego ze jestes samotnym facetem co mamusi nie ma ktora wszystko za ciebie zrobi??

Gość gość
gość dziś O sorry ale ja też sprzątam, gotuje, myje gary, robię zakupy i chodzę do j*****j pracy i jestem facetem. x a mieszkasz sam czy z kobieta? :P

Gość gość
Mam żonę i to ci powinno wystarczyć, więcej już nic nie powiem.