Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakiś inteligentny chłopak?

Polecane posty

Gość gość

Nie pamiętam kiedy już rozmawiałam z jakimś inteligentnym facetem. Okropnie nużą mnie rozmowy z chłopakami którzy do mnie piszą, są strasznie przewidywalne i nie czerpie z tego radość. Jestem sama od ponad roku i nie mogę spotkać żadnego mężczyznę który ma coś w głowie. Ja naprawdę mam pecha.. Najlepsze jest to że nie obchodzi mnie wygląd, stan portfela czy sprawność fizyczna tylko charakter i właśnie inteligencja. A jak na złość cały czas mam do czynienia z jakimiś marginesem społecznym płci męskiej. Pomyślałam że może tutaj, a co mi szkodzi. Mam 20 lat i jestem z woj kuj-pomorskiego. Chętnie poznam kogoś interesującego z nawiązaniem do tego wyżej. Wygląd nie ma znaczenia.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale Kafeteria to zbiorowisko patologii, kur domowych, debilek ,prawiczków :D moze poszukaj na forach typu racjonalista.pl ?

>>>Czy jest tu jakiś inteligentny chłopak?<<< x Nie ma. Poszedł spać :P. x >>>Nie pamiętam kiedy już rozmawiałam z jakimś inteligentnym facetem.<<< x Alzheimer w takim wieku :P ? x >>> Pomyślałam że może tutaj, a co mi szkodzi.<<< x Oj zaszkodzi, zaszkodzi :P. x Nie znam portalu głupszego niż ten :(.

Gość Lugosc
autorko a czym jest dla ciebie inteligencja ? że ktoś przeczytał wszystkie książki z empika z kategorie fantasy, romanse czy dramaty ? a może ktoś ze ścisłym umysłem potrafiącym obliczyć najbardziej skomplikowane algorytmy ? a może ktoś kto posiada obszerną wiedzę ogólną ? jaka jest twoja definicja ? ja jestem ścisłowcem, świetnie czuje się pisząc algorytmy, czytam mnóstwo książek branżowych z mojej dziedziny wiedzy, niestety nie czytam tych popularnych empikowych książek czy to znaczy że nie jestem inteligentny ?

Gość gość
gość dziś :D :D

Gość gość
autorka juz uciekła ?