Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest zaborczy?

Polecane posty

Gość gość

Znam mojego faceta od pół roku, ale od 2 miesięcy jestesmy razem oficjalnie. Zauważyłam, że się zmienił. Gdy był na miejscu to chciał codziennie się spotykać, zaczął mówić gdzie pójdziemy, co mam zamówić do jedzenia, czy do picia. Później wyjechał na miesiąc za granice, codziennie pisze do mnie a gdy mu nie odpisuję przez 10 minut to znowu pisze i pyta dlaczego nie odpisuję albo czy coś się stało. Wczoraj napisałam mu że wychodzę na miasto, zacząl pytać gdzie idę, z kim idę i jak nazywa się pub do którego idziemy z koleżanką. Jutro wraca do nas i już ustalił z góry że chce się spotykać ze mną codziennie. Czy to poczatki zaborczości?

Gość gość
rzuć go, nie początki - to już pełna zaborczość. wiem co mówię przeszłam przez to - łącznie z np. przyjeżdzaniem do mnie o 2 w nocy, żeby sprawdzić, czy jestem sama i awanturami o niechęć tłumaczenia się ze wszystkiego... jak szybko tego nie skończysz, to się zaczną groźby, że popełni samobójstwo, jeśli mu czegos nie powiesz etc. uciekaj dziewczyno, gdzie się da!

Gość gość
Nie rozumiem tylko jednego: od samego początku mu mówiłam, że cenię sobie niezaleznośč w związku. On mówił, że też nie lubi jak się go ogranicza, że zerwał z ex bo była zbyt zaborcza a teraz sam to robi w stosunku do mnie

Gość gość
powiedz mu jak to wyglada z twojej strony, najlepiej napisz mu list i wrecz, aby wyjasnic spokojnie i rzeczowo. glupio to brzmi, ale powaznie dziala. zakoncz list pytaniem, dlaczego tak jest miedzy wami. bez oskarzen, bez pretensji, tylko tak, zeby obuidzic w nim refleksje, a nie zlosc. daj znac, jak poszlo:)

Gość gość
Okropny facet uciekaj