Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdziwymi facetami są tylko bruneci i szatyni

Polecane posty

Gość gość

taka prawda, blondyn nigdy nie dorówna urodą szatynowi czy brunetowi, blondyni nie mają po prostu ''tego czegoś''

Gość gość
inaccessible89 x jesteś gejem to twoje zdanie się nie liczy po za tym idz zachwalać swojego blondyna na innym topiku i nie śmieć tu

Gość gość
Blond intuicyjnie przywodzi na myśl jakaś delikatnosć, co bardziej może pasować do kobiet. Faceci blondyni nie maja też zazwyczaj oprawy oczu, przez co ich twarze mają mniej wyrazu. Kobiety - blondynki załatwiają to makijażem.

są kobiety, które szaleją za blondynami. Ja wolę brunetów. Ewentualnie szatynów. No i nie zapominajmy o rudych, rudzi to takie unikaty, moze nei są tak wprost seksowni jak bruneci, ale ten typ urody ma coś takiego co wywołuje niepohamowany szczery uśmiech.

To, niestety, nie jest mój blondyn. Ale poznałem kilku świetnych blondynów. Zresztą każdy kolor oczu i włosów może być piękny.

Gość gość
tak odbiegne od tematu, to lepiej mieć ciemne włosy jako kobieta by mieć wyrazniejszą twarz i ta wyrazistość jest ładna?

Gość gość
Szatynki górą. Nie muszą sobie co rano malować twarzy, bo ją mają. Brunetki też mają ale muszą się ogolić. Najlepsza opcja blondynka z ciemna oprawą oczu. Jeżeli chodzi o facetów, to na mnie działają wszyscy prócz rudych. No najpiękniejszy rudy nie daje rady. A propos, podejrzewam, że prawictwo jest rude jak chuj.

Gość gość
Szatyn z brązowymi oczami może być?