Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada oglądać dom który chce się wynajac w

Polecane posty

Gość gość

.... dres ach? Pytanie głupie ale nie mam ochoty się stroić I pytam czy wypada Najpierw z chlopakiem jedziemy oglądnąć dom, w którym mieszka rodzina, która nas poleciła na zastepc o w, oni na stałe d o Kanady wyjeżdżająma potem do właścicieli domu, na rozmowy Nie jest to zwykły dress Biegowe leginsy, sportowe baletki i bluza zapinana na zamek Wybrały byście się tak?

>>>Czy wypada oglądać dom który chce się wynajac w dres ach?<<< x Jaki poziom inteligencji, taki szacunek do innych ludzi :(.

Gość gość
przez czas który zmarnowaa na ten temat moglabys spokojnie zalozyc normalne spodnie na d**e.

Gość gość
Dom należy jak najbardziej obejzeć a w czym to już mniej ważne . Jak uznasz

Gość gość
Ja wynajmuje mieszkanie, i przyznam, ze wygląd osób co przychodziły byl dla mnie najwazniejszy, bo mi bylo głupio ich pytac o wszystko, zreszta nie spytam, czy sa panerami czy nie. Z reguły po wyglądzie wszystko widac.. Ale jak nie jestescie menelami, to pewnie tez po was nie bedzie tego widac, tzn mozna miec strój sportowy b ładny i wyglądac dobrze

Gość gość
Nie jesteśmy menelami:) choć owszem gruzińskim winem nie gardzi my ;) Założę jakieś casual wdzianko i gitara Odnośnie wynajmu i wyglądu Ja myślę że duża kwota wynajmu sama się broni Nie jest to duże miasto, wiec ceniąc dom za prawie 2 tys mies sądzę że wygląd istotnego znaczenia tu nie ma Jednak co racja to racja stroić jakoś się musze

Gość gość
ja własnie wynajmuje takie do remontu troche mieszkanie, i niektórzy ludzie co przychodzili to był horror.. najlepsze jak mi raz przyszło czterech facetów dorosłych, tak po 30, z gebami jakby wyszli z wiezienia, dwóch było łysych, w tatuazach.. i kiedy indziej: - facet o wyglądzie... nie wiem, ale chyba sutenera. Łysy, szerszy niz wyzszy, ale to były miesnie, prawie jak u pudziana, jakies łancuchy na szyi ohydne, wysiadł ze sportowego wozu, razem z nim babka w ciazy, potwornie chuda, z talia zeby ja chyba objeło dziecko, sała wymalowana jak lala, z d**elkiem na rękach... lol

Gość gość
My nie ten typ ludzi Mamy swój dom.... ale musimy go wynająć Czytaj spadkowe gowno/bagno. Pozatym właściciele Nas znają Tak z widzenia i słyszenia bo syn ich pracuje w firmieojca mojego chłopaka No nic się wystroje