Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę uwierzyć w to co się stało. Zaszczepiłam dziecko...

Polecane posty

Gość gość
" gość dziś Hmm..moja corka jest zwszczepiona, a rozwija sie raczej szybciej nuz inne dzieci. Poki co...przeciez wg dr Majewskiej ma autyzm. " Twoja zaszczepiona corka rozwija sie szybciej niz inne zaszczepione dzieci? No to super argument.

Gość gość
To sie ciesz autorko. Moj syn, po szczepieniu mial NOP. Dzisiaj jest dziekciem niepelnosprawnym. Jest w stopniu lekkim uposledzony. Gdybym mogla cofnac czas......

Gość gość
według mnie dzieci niezaszczepione nie powinny mieć wstępu do przedszkoli, szkół i miejsc publicznych :o a rodzice powinni dostawać karę, tak jak karze się właścicieli niezaszczepionych psów :o

Gość gość
wg mnie idioci o pogladach takich jak ten powyzej powinni dostawac kary za brak mozgu

Gość gość
zwolennicy szczepien widza tylko czubek swojego nosa. dla nich jak ich dziecko lub w ostatecznosci dzieci kolezanki nie dostaly NOP to musi oznaczac ze NOPy to wymysl i zadne dziecko ich nie dostaje. Wspolczuje bycia debilem w takim razie, bo nikt poza debilem takiego rozumowania miec nie moze.

Gość gość
gość z 20.31 Czytając twoją wypowiedź, nasuwa mi się jedno. Każdy sądzi podług siebie.

Gość gość
" gość dziś gość z 20.31 Czytając twoją wypowiedź, nasuwa mi się jedno. Każdy sądzi podług siebie. " Czyli jak Wy uwazacie przeciwnikow szczepien za idiotow, oszolomow i ciemnogrod to znaczy ze sami tacy jestescie? Musze sie niestety zgodzic :P

Gość gość
Wy tzn kto? Napisałam to w osobistym odczuciu, a nie w imieniu innych, więc się nie ekscytuj. Poza tym to czy szczepię czy nie, to moja prywatna sprawa i myślę, że kafeteria jest ostatnim miejscem na wymianę poglądów na ten temat.