Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 40 zł za dobry biustonosz to drogo?

Polecane posty

Gość gość

Za dobrze dobrany.

Gość gość
40??czy 400?? za 40 to szmata chinska z bazarku

Gość gość
40? Serio? Bo ja nigdy na siebie za tyle nie trafiłam, zwykle kolo 150 musze dać bo mam sporą miseczkę i maly obwód...

Gość gość
Spoko tylko zeby byl dobrze dobrany.

Gość gość
dobry stanik kosztuje około 200 zł w z wyż.

Bardzo tanio. Chociaż polskie firmy szyją biustonosze w granicach 50 zł.

Gość gość
ja sobie ostatnio świetnie dobrałam za 14,99 w Pepco - bardotka 75A - jeszcze żaden stanik tak dobrze na mnie nie leżał, a miałam ich już z kilkanaście w przedziale cenowym od 10 do 60zł ;) oczywiście nie jest zbyt ładny, ale po wielu latach noszenia ładnych i niedopasowanych biustonoszy cieszę się z tego co mam

Gość gość
Bez przesady... Ją w HM dobralam sobie taki ,że wszystkie kolory chciałabym mieć. Ceny nie pamiętam, ale coś koło 40 było:)

Gość gość
Megamało, wątpię, żeby ten stanik był dobry. bardzo wątpliwe, żeby w HM znaleźć stanik o prawidłowym rozmiarze.

gość dziś Bez przesady... Ją w HM dobralam sobie taki ,że wszystkie kolory chciałabym mieć. Ceny nie pamiętam, ale coś koło 40 byłousmiech.gif x widocznie w życiu nie byłaś u brafitterki i nie miałaś dobrze dobranego stanika. Ja też nosiłam 75 D i wydawało mi się, że to kapitalny rozmiar, jakie fajne staniki miałam, jakie wygodne i super dobrane. A potem się okazało, że nosze 65 H i to już jest inna bajka.

Gość gość
22:25 gamoniu ja go nosze to chyba Twoje wątpliwości mogę mieć w d***e,co? Co za oslica, ona ma wątpliwości... :o

Gość gość
bierz, nie zwlekaj! 40zł to jak 20gr za starego dobrego Donalda !

Gość gość
tak jak koleżanka powiedziała, idź do brafitterki i przekonaj się, że twojego prawidłowego rozmiaru w sklepach takich, jak HM nie ma. A potem przestań szczekać, podkul ogonek, wróć i przeproś :)

Gość gość
jak jest jakąś szeroką szafą z małym cycem, to może i ma to 75B, jak 80% polek myśli, że ma. niestety, w sklepach, gdzie można znaleźć całą gamę obwodów, a nie tylko 70-85, ceny są znacznie wyższe, niż 40zł :(

Gość gość
a ja nie potrzebowałam braffiterki. lata noszenia zwykłego 75B zmusiły mnie do przymierzenia stanika o zupełnie innym kroju niż dotychczas, teraz już będę szukać tylko takich z tym, że ładniejszych (po sieciówkach) 🖐️

Gość gość
W HM jakieś rozmiary są skąd wiesz że nie ma tam mojego? Bo taka jesteś swiatowa? Żenada.

Pewnie stąd, że rozmiary staników z HM nie pasują chyba na nikogo. Ja przynajmniej nie znam żadnej dziewczyny z tak szerokimi plecami i tak małym biustem, żeby nosiły ichniejsze staniki. Ale jak lubicie sobie niszczyć biust, nie moja sprawa.

Gość gość
Światowa? Chyba nie do końca wiesz, co znaczy to słowo.

Gość gość
Gość z 22:21 Ja też ostatnio kupiłam sobie bardotke 70A w pepco za 14,99 ale gorszego stanika nie miałam jeszcze. Zresztą nienawidze bardotek, wszystko mi się wrzynało i fiszbiny z pomiędzy miseczek podchodziły wysoko. Strasznie nie wygodny, wywaliłam to. Ten za 40 zł to z Kappahl

Gość gość
Niby tak się rozpropagował brafitting w Polsce w ostatnich latach, ale niektóre tak bardzo się zakochały w swoim nieprawidłowym 75B/80C, że nigdy się go już nie puszczą... A biust powoli emigruje na plecy i pod pachy :)

Gość gość
ja mam mały biust i pasuja mi staniki z hm pod biustem mam 79 a w sutkach 89 to jakie mam nosic jak nie 75b?

Gość gość
To jest tanio, zwłaszcza jak faktycznie ten stanik jest dobrze dobrany i porządny. Normalna cena to raczej od 100 zł w górę.

Gość gość
Ja bym w ogóle nie kupowała staników w sklepach, które nie specjalizują się w bieliźnie, nie wiadomo, jak ładne by nie były. Więc wszystko HM, Orsaye, KappAhl itp. odpadają.

Gość gość
gość dziś no widzisz, a ja po raz pierwszy zobaczyłam, że moje cycki mogą dobrze wyglądać w staniku :) każda z nas ma inny kształt i wielkość, dla mnie ten krój jest idealny

gość dziś ja mam mały biust i pasuja mi staniki z hm pod biustem mam 79 a w sutkach 89 to jakie mam nosic jak nie 75b? x 70 C/D na przykład?

Gość gość
70 C/D na przykład? x nie, bo mam szeroka klatke piersiowa zewnetrzy brzeg miseczki w staniku o malym obwodzie wrzyna mi sie w piersi prawie w polowie szerokosci, byc moze wielkosc miseczki jest odpowiednia, ale zbyt maly obwod powoduje ze moje piersi wygladaja prawie jak podzielone na pol przez fiszbiny :)

Gość gość
ps. a w ogole to najlepiej wygladam w 80A, ale nie jest latwo znalezc taki rozmiar w sklepie