Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 40 zł za dobry biustonosz to drogo?

Polecane posty

Gość gość
ps. a w ogole to najlepiej wygladam w 80A, ale nie jest latwo znalezc taki rozmiar w sklepie x Brawo, to właśnie próbujemy powiedzieć od kilku postów.

Gość gość
Brawo, to właśnie próbujemy powiedzieć od kilku postów. x a ja probuje powiedziec, ze w 75b sieciowkowym tez nie wygladam zle :)

Gość gość
Po prostu potrzebujesz szerokich fiszbin. Polecam markę Change, w mniejszych rozmiarach chyba ma najszersze fiszbiny ze wszystkich. Unikaj Ewy Michalak - fiszbiny bardzo wąskie. Audelle, Onlyher, Affinitas - pomiędzy, takie średnie. Marks&Spencer też w niektórych modelach mają szerokawe, ale nie wiem, czy w takich rozmiarach też.

Gość gość
gość dziś dziekuje za infrmacje. jak zaczne zarabiac wiecej niz 1200/mc, to z pewnoscia zainteresuje sie tymi markami

Gość gość
można polować na ebayu, bywają okazje za kilka funtów przesyłkę wliczając; tylko trzeba już znać konkretną firmę i jej ofertę... a poza tym w dobry biustonosz warto zainwestować tak, jak w dobre buty - jedno i drugie jest na kilka lat :)

Gość Ol_kaka
Nie drogo, ale za tyle nie kupisz raczej nic dobrego. Zobacz na sklep internetowy Alles, oni mają niskie ceny, ale też dobrą jakość!

To zależy, ale moim zdaniem nie da się kupić dobrego biustonosza za tyle... chyba, że w Alles będzie aż taka promocja :D ale ja wolę dać więcej, a mieć pewność, że stanik jest ekstra i posłuży mi dlugo

Gość gość
won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa!

Gość gość
wszedzie ten wpis won ze spamem hipokryzja..

Gość gość
zalezy co kto ma na myśli z tym dobry. Uważam że niekoniecznie . Ja z mojego bazarowego 80D trafiłam do braffiterki i wyszłam z 70H :D daje za staniki od 40-70 zł :) Ale mam swój ulubiony sklep internetowy i nie zamienie go na nic innego :)

Gość gość
Tylko wygoda dla cyców się liczy

Gość gość
Cycki musza sie dotlenic , wiec lepiej im bez stanika:-)