Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duh

Wyspałeś się WILKU

Polecane posty

Gość gość
Szaleję na kafe. Zaraz wszystkich powybijam. aaaa. oczywiście tylko nie Ciebie skarbie!.

Gość gość
nie ćpaj

Gość gość
sisi nie znasz :P

Gość gość
To nasza wilczyca, tak się tytułuje. Ale Ty nue czujesz klimatów Młodych Wilków. Ona tak :P

Gość gość
hehehe jesteś widoczny

Gość gość
Wolf -zrobilem rekonesans po okolicy (czytaj kafe) i nie mam co do tego watpliwosci, ze napewno jednej żmijce bardzo przeszkadza moja obecnosc na Twoim topie. Dzieki mnie cos sie dzieje, jest ruch na topicku, niektore dziewczyny chetnie udzielaja sie tutaj i ten fakt bardzo boli jakas zmijke. Na innych tematach nikt nie chce mnie hejtowac nawet jezeli sztucznie i w perfidny, wredny sposob prowokowalem. Wiele osob nawet nie polapalo sie jak je obrazalem i w odpowiedzi dostalem jakies projekcje od istot ktore maja ogromny problem wyslowic sie. Zaobserwowalem najwiecej osob ktore maja ogromne problemy w kontaktach miedzyludzkich, plus cechy przejawiajace borderline, DDA, fobie spoleczne, oraz toksyczne osobowosci. Juz wiadomo skad ten dziwny klimat na kafe. Najczesciej ich obrona/atakiem jest przerzucanie wlasnych przywar, ułomnosci na kogos. Tacy ludzie zatrzymali sie w rozwoju dojrzalosci, a najsmieszniejsze jest to, ze oni nie sa tego swiadomi. Jako szczury doswiadczalne moga stanowic nawet egzotyczne obiekty badan, ale ci bardziej rozgarnieci zauwazaja ze powinni mnie ignorowac. hahahahahahahahaha Jakis koles zrezygnowal z hejtowania mnie, Ciebie, Eve i Gromowladna. Cos musialo sie wydarzyc w jego zyciu, bo ludź nie zmienia sie z dnia na dzien na pstrykniecie. Ale co by o nim nie mowic, to potrafil trollowac na wcale nie niskim poziomie i potrafi przyzwoicie wyslowic sie. Trollowanie to sa szkoly roznych poziomow i stad moja ocena na zimno oczywiscie. xxx widmo dórny trol

Gość gość
Kolejny dla którego forum jest bardzo ważną jedyną formą komunikacji z ludźmi