Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wąsik i przebarwienia

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu borykam sie z problemem wąsika. Nie jest on duży, więc wyrywam go pęsetką. Ostatnio jednak nad gorną wargą zrobil mi sie okropny jasny pasek, który nie wygląda najciekawiej. Nie wiem co to może być i nie wiem jak sobie z tym radzić. Nie korzystam z plastrów do depilacji, więc to przebarwienie nie może być ich skutkiem. Makijaż niestety tego nie kryje. Cała buzia ladnie wymalowana, a nad wargą ta biała krecha...co robic? Za dwa miesiace ślub, a ja wyglądam okropnie.

Gość gość
też taki mam . od zawsze go miałam tylko wcześniej był niewidoczny bo nie goliłam wąsów

Gość gość
idź na solarium i opal sobie tylko ten pasek

Gość gość
Odwiedz dobry salon kosmetyczny i skorzystaj z depilacji wąsika pastą cukrową, jak będziesz regularnie depilować to będzie coraz słabszy i jaśniejszy. Na przebarwienia tez jest wiele zabiegów. Polecam odwiedzić salon Beauty Premium w Poznaniu - mają bardzo duzy wybór skutecznych zabiegów, na pewno coś dla Ciebie dobiorą.

Gość gość
Beauty Factory Fabryka Urody w Poznaniu wita. Moim zdaniem z takim problemem wybrać się należy do specjalisty... a następnym razem może zastosuj jednak plastry ?

Gość gość
Spróbuj zrobić badania krwi może coś wykaże. Polecę Ci www.badamysie.pl bo dzięki tej stronie możesz zrobić badania za darmo, a wyniki odebrać na e-mailu

Gość gość
Najlepiej wybrać się do kosmetyczki z tym. Polecam stronę www.estibook.pl znajdziesz tu salon dla siebie.