Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobieta niezaoferuje prawiczkowi mieszkania i sexu?

Polecane posty

Gość gość

tylko zawsze muso byc odwrotnie

Gość gość
nie zawsze.. Mój 61 letni wujek jest utrzymankiem ciotki .. Nigdy nie pracował , wyciągnęła go z więzienia , mają 2 dzieci . jest pijakiem .. Ona jest księgową , dobrze zarabia 5 tys zł - nauczyła sie od niego pić ...

Gość gość
bo ona oczekuje mieszkanka za to że ci da d........Kobiueta to nie człowiek,traktuj każdą jak towar. Masz kasę,masz każdą.

Gość gość
bo kobiety dzivvki sa skonstruowane na branie

Gość gość
prawiczek który oczekuje że cos dostanie, to męska dziwa i jest zorientowany na branie.

Gość gość
Męcz sie sam u mamusi z kutachem w garści ty chamski gnoju. Bluzgasz na kobiety i jeszcze byś czegoś od nich chciał? Puknij się w ten durny bezmyslny łeb.

Gość gość
Żadna kobieta ci niczego nie zaoferuje bo musiałbyś coś sobą reprezentować a tu tylko prostactwo i wyzwiska. Czeka cię smutne, samotne i nieszczęśliwe, choc pełne nienawiści zycie. A ponieważ jesteś imbecylem, do śmierci będziesz płakał że kobiety są złe bo nic ci nie dały.

Gość gość
Dotarło???

>>>dlaczego kobieta niezaoferuje prawiczkowi mieszkania i sexu? <<< x Bo normalne kobiety tępią robactwo :D :D :D w swoich mieszkaniach x i unikają seksu, z GLIZDAMI rozumu i kręgosłupa moralnego pozbawionymi :P :P :P.

Gość gość
Misio, jak zwykle w samo sedno.

>>>Misio, jak zwykle w samo sedno.<<< x Dziękuję :) i pozdrawiam , w ten ostatni, gorący weekend :).

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon