Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie ma ochoty na seks... co robić?!

Polecane posty

Gość gość

zacznę od tego, że mój facet nie ma zbyt wysokiego libido. jestesmy razem od ponad roku. nasz seks nigdy nie był zbyt regularny, kilka razy, dwa, albo raz na tydzien, nigdy też nie przejmował inicjatywy. ostatnio jednak mija miesiac od kiedy on w ogóle nie ma na to ochoty. mówi, że mnie kocha, i że go pociągam, zdrade bym również wykluczyła, nie miałby nawet na nią czasu :P powiedział, że jego ostatnio do seksu nie ciągnie, nawet sie nie masturbuje, a ja niedługo zwariuje! chodze sfrustrowana i boje sie, że to sie zaraz posypie, a kocham go szalenie! co ja mam zrobić ? równie dobrze mogłabym zainicjować, ale za każdym razem czuje, że sie narzucam. oszaleje...

Gość gość
Jak teraz sie jemu nie chce to pozniej bedzie tylko gorzej moze masz chec poznac sie ze mna mi tez brakuje seksu

Gość gromcio
może boi się nie chcianej ciąży, boi się że wymusisz na nim małżeństwo zachodząc w ciążę !!!! Ja tak miałem !!!! Wolę chodzić do agencji niz uprawiać seks ze swoją dziewczyną !! Widzę straszne parcie na dziecko u Niej !!!!

Gość gość
Może go nie podniecasz, nie jesteś do końca w jego typie ?

Gość gość
odechciało się tobie seksu i bardzo dobrze :) miłego dnia :)

Gość gość
Po prostu nie sprawdziłaś się w łóżku i ma cię dość. Jak się będziesz narzucać to będzie jeszcze gorzej.