Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj kolega z pracy sie we mnie podkochuje od ponad roku

Polecane posty

Gość gość

i sie tak zastanawiam czy by sie z nim nie bzyknac , facet jest latynosem Argentynczykiem , jestem ciekawa co potrafi tylko jedno mi sie w nim nie podoba , nie jest zbyt wysoki tak na moje oko z 175

Gość gość
twoj kolega z pracy sie we tobie podkochuje od ponad roku

Gość gość
powinnaś się z nimumówić na seks ... ja wybrałam Boga :)

Gość gość
Idz w tango :)

Gość gość
problem w tym ze ja mam meza :o a on o tym wie a i tak lazi za mna jak szczeniak , pisze po kilkanascie smsow na ktorw w wiekszosci przypadkow nie odpowiadam

Gość gość
Powiedz mężowi to szybko zrobi z nim porządek :-)

Gość gość
wyglada to tak ze przez ostatni rok koles mnie niesamowicie wkurfial tymi smsami , takie ewidentne teksty na podryw dosc prymitywne tylko kompletna idiotka by sie na to nabrala , powiedzialam o tym mezowi i pokazalam kilka smsow typu: jestes jak gwiazda a ja chcialbym byc astronauta ktory cie odkrywa MOJ MAZ JEBNAL ZE SMIECHU po czym stwierdzil ze po 12 latach malzenstwa wie ze na takiego kretyna bym nie poleciala wiec sie nie obawia ale ostatnio zaczelo mnie to bawic ta cala zabawa w niby podrywanie

Gość gość
a nigdy w zyciu!!! nigdy nie polecialabym na te durne teksty np : dzisiejsze slonce przypomina mi o twoim usmiechu mam takie wrazenie ze ten typ (chociaz to pierwszy i jedyny latinoamerykanin jakiego znam) tak ma , ze tam sie tak kobiety adoruje no ale nie chodzi o teksty , po prostu ciekawi mnie jak sie bzyka i nie chce miec z tym kolesiem nic innego do czynienia

Gość gość
A co tu rozumiec? Sa glupie, jak but z lewej nogi. Dla kilku skurczy pochwy z obcym fagasem sa w stanie zaryzykowac kilkanascie lat malzenstwa, przyszlosc dzieci, wszystko to, czego dorobily sie w malzenstwie. Logiki tutaj brak, wiec mezczyzna nie zrozumie kobiety.

Gość gość
Jest tylko maly problem moj maz to fajny facet ale nie dostarcza mi tych skurczy pochwy Pomyslalam sobie ze skoro juz tak lazi i lazi i pisze to moze by z nim

Gość gość
Minal rok a ja sie z nim nie przespalam