Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety leca na hajs i na wyglad

Polecane posty

Gość gość

jedno albo drugie

Gość gość
Najlepiej oba i ideał jest :-)

Gość gość
To tak jak mężczyźni. Ameryki autorze nie odkryłeś.

Gość gość
mimo, ze sa przecietne to chca bardzo przystojnego lub bogatego

Gość gość
My faceci lecimy na kase???A która kobieta ją ma???Jest ich naprawde niewiele

Gość gość
Zawsze tak było i będzie. Pogodzcie się z tym.

>>>My faceci lecimy na kase???A która kobieta ją ma???Jest ich naprawde niewiele<<< x Jest ich całkiem sporo :). x Podobnie jak sporo jest "mężczyzn", żyjących na koszt kobiet. Zawsze rozśmieszało mnie ich szczere zdziwienie: dlaczego ja też tak nie robię :D ?

Gość prawictwo pospolite 193
to nie o to chodzi.. Faceci nie lecą na hajs , bo im kasa nie potrzebna do szczęscia .. wiec nawet jak laska ma kase to nic jej nie daje wolałbys bogatą panne o posturze Weroniki Grycan czy biedną o wadze 55 kg ?

Gość gość
Faceci potrzebują kasy do szczęścia bo bez niej nie czują się wartościowi ale bycie z brzydką kobietą dla kasy to koszmar. Wogóle nie rozumiem jak kobieta może być z facetem tylko dla kasy!

Gość prawictwo pospolite 193
Faceci potrzebują kasy do szczęścia bo bez niej nie czują się wartościowi bzdury.. Kobieta potrzebuje 100 par butów a facet 2 pary facetom do niczego nie sa potrzebne pieniadze.. No chyba ze jakims zakomplesionym pajacom ja nie mam kasy a mam wszystko o czym marze.. kiedys mialem wiecej pieniedzy i zwisało mi to .. Nie czulem sie lepiej niz obecnie

Gość gośćpłonący_korzeń
w moich stronach możesz wyglądać jak pół d**y zza krzaka,wystarczy że masz auto i trochę grosza,panny same się garną ,codziennie możesz mieć inną ,na każdy dzień tygodnia:DD

Gość gość
W dzisiejszych czasach jak nie masz kasy to jestes biednym januszem ktorego wszyscy maja w d***e. Popychadlem ktore ma stac w kolejkach do lekarza 5 lat w smierdzaacej poczekalni, gownem ktore robi zakupy w biedronce i kazdy traktuje jak lumpa. MIeszka w jakims obszczanym pogierkowskim bloku z wielkiej plyty a na wczasy jezdzi tylko na ogrodek dzialkowy. Nie chcialbym tak spedzac zycia. Na dodatek czlowiek ktory ma takie zycie jest totalnym gownem dla kobiet. Wszystko sie sypie jak domino. Moim zdaniem kasa dla faceta jest duzo wazniejsza w dzisiejszych czasach od wygladu. Moze jeszcze z20 lat temu bylo odwrotnie bo wtedy nic nie bylo ale nie teraz kiedy z pomoca hajsu mozesz dowolie modelowac swoje zycie, kregi znajomych, ludzi z ktorymi wogole sie zadajesz itp

Gość gość
Ja mam kasę i szukam kobiety na swoim poziomie materialnym, ale niestety kręcą się koło mnie same niedorajdy, które chcą być utrzymankami. Ale nie ze mną te numery, nie lecę na kobiety o mentalności prostytutki, bo życie za kasę męża to prostytucja małżeńska, nic innego. A te kobiety są oburzone, jak ich nie chcę, choć one przecież też nie chciałaby jakiegoś żigolaka, który by im wkładał za kasę.

Gość gość
Moj znajomy jest lekarzem, ma klinike ortopedyczna w Warszawie. Koles ma w chuj hajsu i takie jakie on zycie prowadzi to zwyklemu januszowi nawet ciezko sobie wyobrazic. Ludzie ktorzy mowia ze hajs jest nie wazny po prostu nigdy nie doswiadczyli co mozna robic dzieki temu hajsowi, gdzie przebywac, jak sie bawic , jak spedzac czas. Musieliby tego chociaz przez chwile doswiadczyc zeby siee przekonac jak hajs diametralnnie zmienia zycie.

Gość gość
oj biedaka ofermy to nie No a ja nie chcę biedaczki, bo kobieta bez hajsu to też oferma, prawda MartoM?

>>>wolałbys bogatą panne o posturze Weroniki Grycan czy biedną o wadze 55 kg ?<<< x No pewnie, że tą okrąglutką :D :D :D. x Choć przyznaję, że akurat ta Weronika, jest wg mnie, mało atrakcyjna.