Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Kiedyś marzyłem o 18 lub 19 letniej dziewczynie gdy jeszcze byłem dzieckiem

Polecane posty

A teraz takie dziewczyny to jeszcze głupiutkie smarkule, płytkie jak denko od pudliszek.. W wiekszosci. Wtedy wydawały mi sie takie dorosłe i niedostępne..

Gość gość
Brunetos244 Podobno będziesz wydawał książkę jak być prawdziwym mężczyzną czy to prawda? Co chwilę widzę jak wstawiasz zdjęcie kobiety, którą zaliczyłeś. Jesteś moim bohaterem i wzorem do naśladowania. Mam każde zdjęcie, które wstawiłeś. Nawet na fb z kolegami założyliśmy Twój fan club

pewnie ja też leciałem na swoje ale z powodów materii fizycznej i niechodzi tu o wygląd lecz o mase. Obie ważyly bowiem po 200 kilo. Dziękuje za miły komentarz. Dobrze że choć jeden docenił moją prace. Ale więcej razy już sie tu nieuzewnetrznie w postaci cyfrowej. Za duże ryzyko gdy nagle kazdy ma chrapke by mi jakos zaszkodzić. Wasza strata matoły choć z drugiej strony Idąc za radą Strigolicy odpoczne chyba od dziewczyn i zobacze jak to jest być zwykłym chłopakiem. Wyrzuty sumienia za bardzo już dawały mi we znaki.

Gość gość
Strigoica to mądrą dziewczyna, ciekawe ile ma lat. Strigoico jesteś?

Mówią że każdy ma tyle lat na ile się czuje. Wiec jest możliwość że będziesz coraz młodszy.

To prawda ale fizycznie również można młodnieć ;) właściwie to już obserwuje ten proces. Im więcej radości i szczęścia w zyciu tym zdrowsze sprawniejsze i młodsze ciało :) Bom boom boom :p

Czyli analogicznie im mniej szczęśliwe życie tym gorzej wyglądasz. Chyba coś w tym jest. Może to prawda co piszesz.

Naturalnie. 19latki zawsze będą 19lTkami, stoją w miejscu. To ja i moj stosunek zmieniają sie wraz z wiekiem. Ale zawsze lubiłem starsze wiec teraz moj stosunek do nich jest latwy do wytlumaczenia