Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie daje rady ze sobą. pogada ktoś

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotna jak cholera..Nie wiem co robić z życiem.. Mam tylko 2 osoby, a z nimi też już się więź rozpadła, bo sie obie zaczęły nienawidzić.. Nie mam do kogo gęby otworzyć. Siedze cały dzień sama. Próbuje sie czymś zając, ale po prostu tracę wiarę we wszystkko już..Mam już mysli samobójcze, bo po chuj to ciągnąć? Skoro nic sie nie zmieni? Bo nei umiem nawiązywać znajomości a nawet jeśli to koleżanka znajdzie sobie chłopaka i tyle ją będe widziała, a kolega dziewczynę. Ja sama do związku się nie nadaje i nie chce mieć chłopaka. Rodziny nie mam, więc nie mam niczego.. Rzygam sobą, nie mogę ze sobą wytrzymać..

Gość gość
To smutne co piszesz,czy jest aż tak żle?chciałabym ci pomóc,ale jak? Tutaj na tym forum raczej nie dostaniesz sensownych rad.

Gość gość
nie zakładaj,ze nic się nie zmieni bo możesz się zdziwić :)

Gość gość
Jest do kitu.. Nawet jak się zmienia to tylko na chwile .. a potem wracam do tego bagna w którym jestem.. Rzygam tu wszystkim. Nic nie moge zmienić, nic nie mogę zrobić.. Siebie nie umiem zmienić.. Za daleko zaszłam w tej swojej psychozie i wycofywaniu się.. Teraz nie umiem wrócić..

Gość gość
A ile masz lat i co robisz?

Gość prawictwo pospolite 193
samobójstwo nie pomoze ..