Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie jak to jest

Polecane posty

Gość gość

jak tylko pojawi się tu dziewczyna i napisze że jest wolna, albo co gorsza szuka chłopaka zaraz pojawiają się kolesie od podaj mail lub gg? Piszą to do każdej, nie wiedząc skąd jest, pasztet czy nie pasztet jeden pies, trzeba iść na ilość:O Aż tak naprawdę nikt ich nie chce? Muszą być zayebiści ci faceci kafeterianie w takim razie, potwierdzają stereotyp o sobie tylko:O desperacja tysiąc pro

Gość gość
desperują po całości

Gość gość
No jest tu kilku desperatow i nie da sie ukryc. Tez nie wiem jak mozna do kazdego w slepo wypisywac, to powinno sie leczyc.

Gość prawictwo pospolite 193
a pomyślałas o tym przez sekunde , ze to nie kafeterianie tylko cały czas jedna i ta sama osoba wypisuje podaj mail ? Pomyś przez sekunde .. Poza tym ta osoba to byc moze jakaś gimbaza nowy kafeteriusz który jest tutaj od miesiąca , a nie stara świta wydajesz sie dziwna..

Gość gość
kafeterianie to nie faceci, jakieś podróbki

Gość gość
on pisze (ten od maila) conajmniej od kilku miesięcy! siedzi tutaj non stop i zaczepia prawie każdą dziewczyne, już nawet były o tym wątki

widać bez naiwnosci sie nie obejdzie .. tutaj kilka osób jest naiwnych . Dziwne mi sie to wydaje .

Gość gość
są ludzie i parapety

ja jestem tutaj od 10 lat .. Niewielu jest ze starej swity .. A ci co pytaja o maila to nie sa prawdziwi kafeterianie tylko przelotni .. Ktorzy sa tu kilka miesiecy a potem opuszczczą to forum .. To są pikniki

to nie są prawdzwi kafeterianie jak o nich piszecie tylko zwykle podróbki .. Jakies niedobitki z innych forów typu o2..

Gość gość
pewnie gimbaza ma wakacje