Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penis niedzielny

Poryw ekshibicjonizmu

Polecane posty

Gość gość
Gosc 14:14 nie wolno wklejac cudzych zdjęć !

Gość gość
to nie jest "cudze" zdjęcie, tylko link do zdjęcia (notabene, bardzo dobrego), które autor (yuna88) uczynił publicznym

Gość gość
Co "hm"?

Gość gość
kto dołączy

Gość gość
seks w jakimś fajnym miejscu...mhm...

Gość acordeon
Dołączyć do czego?

Gość gość
do przyjemnej palcóweczki przy barze :) mężczyzna zamawia drinku, kobieta między nim a barem, on zadziera jej sukienkę z przodu i zaczyna ją dotykać ona jest mokra i marzy, żeby to trwało, miało ciąg dalszy, ale barman podaje drinki, on się usmiecha i siada naprzeciwko niej

Gość acordeon
Ok dołączam,ale dla mnie setkę czystej:)

Gość gość
setke i galaretkę, haha setka to nie te klimaty jak setka to nogi na za piętnaście trzecia na tapczanie z lat 80- tych :)

Gość acordeon
Ja gustuję w różnych trunkach,ale o tej porze roku wolę zdecydowanie coś mocniejszego

Gość gość
no dobrze, może być coś mocniejszego, byle był do tego ten ekstra bonus :) może być też balkon jakiegoś hotelu w centrum, po prostu podchodzisz, i mówisz :muszę Cie mieć

Gość acordeon
Zależy do kogo mają być skierowane te słowa? :)

Gość gość
użyj wyobraźni :) w mojej te slowa mówi do mnie seksowny wysoki facet, raczej małomówny i szorstki ja mam na sobie obcisłą, ale nie krótką spódnicę, szpilki, pończochy, skromną bieliznę, bardzo skromną z resztą nie jest ona ważna, bo jest już mokra ode mnie... wypinam tyleczek, ale on umie potęgować napięcie wsuwa dloń i nic więcej nie robi, a mnie skręca z niecierpliwości :)

Gość acordeon
W mojej nie ma miejsca na wysokiego faceta jest za to miejsce na skąpo odzianą kobietę ale nie na tyle skąpo,żeby od razu mieć wszystko na tacy w końcu coś trzeba zedrzeć w kulminacyjnym momencie...

Gość gość
no widzisz... jestem bardziej w temacie niż Ty :) bo ja chcę być na faceta nakręcona, a on ma mnie swoją oschłością powstrzymywać mam wychodzić z siebie, a on ma być powściągliwy ja mam marzyć o tym, żeby usiąść na nim, a on ma mnie tylko omiatać wzrokiem do czasu... :)

Gość acordeon
Z każdą minutą ma wzrastać napięcie aż do momentu gdy zacznie wrzeć tak,że pokrywka nie będzie w stanie opanować wydostającej się pary......

Gość gość
to nie temat o marzeniach tylko o czym innym

Gość gość
oj, no nie wyganiać dzieci z piaskownicy :) acordeon... chcę, żeby mężczyzna zadarł mi spódnicę, posadził mnie na swoje kolana odsunął majteczki patrzył ma patrzeć zanim dotknie potem ma zacząć mnie dotykać ja już w myslach chcę, żeby wlożył we mnie palec, żeby cały był we mnie, ale on tylko spokojnie mnie dotyka, a ja nie mogę już wytrzymać :) a jak lubią mężczyźni? zakładamy, że jest to spotkanie piekna nieznajoma/ pociągający facet nie znają się wczesniej

Gość gość
każdy facet lubi inaczej

Gość gość
co to za odpowiedź! mężczyźni jednak nie mają fantazji :)

Gość acordeon
Czytasz w moich myślach...patrzeć,patrzeć potem powoli dotykać ale muskając tylko niby niechcący najwrażliwsze miejsca tak żeby już podniecenie rozrywało ją od środka żeby powiedziała no dalej bierz mnie tu i teraz.......... udaję,że nie słyszę i coraz bardziej potęguje to co za chwilę się wydarzy..

Gość gość
ja lubię raz raz i po sprawie

Gość gość
ale tu temat o ekshibicjonizmie a nie o grze wstepnej przed rypankiem

Gość gość
no, milo :) trochę dobrego alkoholu, brak pospiechu... :) mam ochotę zająć się takim mężczyzną niby przypadkiem go dotykam, wydaje mi się, ze jest bardzo podniecony, ale odsuwa moją rękę wchodzi we mnie palcem zaczyna robić rytmiczne ruchy, a ja mam w głowie tylko to, że chcę się nim zająć i żeby mi na to w końcu pozwolił

Gość acordeon
Ale ta gra wstępna to właśnie ma na celu wstęp do reszty za chwilę ubrania polecą na podłogę i będziesz cieszył oko:)

Gość gość
hahaha

Gość acordeon
Nie tak szybko moja ręka zatrzymuję Twoją czuję Twój zapach pożądania przez odchylone majtki czuję coraz szybsze tętni i oddech jesteś cała zarumieniona w Twoich oczach widzę tylko jedno .....

Gość gość
ta oko to moge sobie nacieszyc ale nie tu