Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 30, 2015 Dlaczego tak bardzo wam przeszkadzają moje poglądy? przecież jestem inteligentna, dobra, mądra, szlachetna, uczciwa, wyglądam też całkiem dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2015 przeczytaj swoj nick i spojrz w awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2015 kochamy puszczalskie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 30, 2015 A co mają awatar i nick do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Silene Napisano Sierpień 31, 2015 Ja cię bardo lubię i uważam, ze daleko zajdziesz. A kandydujesz z list PiSu w najbliższych wyborach? I wiesz co cie powiem? Szkoda, że Hiszpanin już tu nie pisze, bo go uwielbiałam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach