Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

są jak psy na baby, zwłaszcza Polki

Polecane posty

Gość gość

Kontrola, kontrola i jeszcze raz kontrola. Ale pomijając temat "mojego" ucywilizowanego partnera, mam systematyczne kontakty z jego znajomymi - Albańczykami, dwaj z nich są w związkach z Polkami. Wszyscy mają żony w Albanii czy Macedonii, niektórzy w Niemczech, a wszystkie żony to Albanki. Albanki to spokojne kobiety siedzące w domu z dziećmi, a ich mężowie ....hmmmm... Żona jednego z nich powiedziała mi, ze wie, iż on ja zdradza, ale co ona może z dwoma synami... Jeden z nich przez 3 lata perfekcyjnie prowadził podwójne życie. powiedział, ze jest rozwiedziony z żoną i ma jedno dziecko, a w rzeczywistości sypiał z obydwiema - żoną i Polką, przy czym z żoną dorobił się drugiego dziecka, a polce cały czas powtarzał, że czeka na rozwód. Powiem tyle, że wszystkie złe opinie na temat Albańczyków okazały się prawdą. Oszukują i kłamią dla własnych celów "wyższych", są jak psy na baby, zwłaszcza Polki. Ich żony niejednokrotnie wiedzą i się na to godzą. Mam znajomych z różnych kręgów kulturowych, ale jedynymi, z którymi nie chcę mieć więcej do czynienia, to Albańczycy. Nie tylko widziałam, ale sama przeżyłam. Idealni kłamcy, wiedzą, co kobieta pragnie usłyszeć, i mówią jej to, perfidnie wykorzystując.

Gość gość
Albanki to spokojne kobiety siedzące w domu z dziećmi, a ich mężowie ....hmmmm... Żona jednego z nich powiedziała mi, ze wie, iż on ja zdradza, ale co ona może z dwoma synami... Jeden z nich przez 3 lata perfekcyjnie prowadził podwójne życie. powiedział, ze jest rozwiedziony z żoną i ma jedno dziecko, a w rzeczywistości sypiał z obydwiema - żoną i Polką, przy czym z żoną dorobił się drugiego dziecka, a polce cały czas powtarzał, że czeka na rozwód.l