Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet mnie bije ?

Polecane posty

Gość gość

Musze się wyzalic. Nie mam gdzie. A bliskim wstyd opowiadać... Mój chłopak, z którym mieszkam juz 3 lata... dziś podczas kłótni popchnal mnie,upadłam na róg łóżka, straciłam przytomnosc... skończyło się siniakiem na skroni i bólem karku. Czy powinnam od Niego odejść po tym incydencie? Czy dać szansę... ? To pierwsza taka sytuacja ,on twierdzi,że nie chciał. .. a ja mam metlik w głowie .

Gość Beciaaaaaa
Uciekaj jak najpredzej! Napewno sie powtorzy!

Gość gość
Nie startuj do niego z rękoma jak nie chcesz oberwac. Przeważnie jest tak że to kobiety prowokują do przepychanek i dają kuksance partnerowi albo kopią i gryzą. A jak później jeden z drugim nie wytrzyma i odda, to wielki lament bo facet mnie bije. Rozglaszaja o tym po wszystkich koleżankach, rodzinie i w internecie. No co za cham!!! Jak on mógł ją uderzyć.

Gość gość
wyjdź za niego za mąż!

Gość Beciaaaaaa
A skad wiesz, ze startowala do niego z rekami? Ze cokolwiek mu zrobila? Moim zdaniem, facet nie ma zadnego prawa by udrzeyc ani popchnac kobiety (i odwrotnie oczywiscie)! I gdybys czytal/a uwaznie, zauwazylbys/labys ze napisala, ze nie ma sie komu wyzalic! Takie kobiety szukaja pomocy, nie potrafia sobie poprostu poradzic w takiej sytuacji

Gość gość
Wczoraj mój mąż po alkoholu szarpnął mnie za ramie,zepchnął ze schodów i rzucił na drzwi toalety :-( mam mętlik w głowie