Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec mojego faceta mnie podrywał a teraz szantazuje

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam napisac na tym forum, poniewaz nie radze sobie ze swoja sytuacja. Jestem ze swoim facetem od 4 lat. od ponad roku borykam sie ze strasznym problemem. Jego ojciec ubzurał sobie, ze moga nas łaczyc inne relacje niz powinny. Zaczał do mnie wypisywac, proponowac pieniadze za pozwolenie mu na podotykanie mnie, wykorzystywał każdą sytuacje by sie do mnie zblizyc i szeptac mi jak bardzo "mu robię". Wszedł w posiadanie intymnych zdjec moich i mojego faceta. Podobno sam je zgrał z telefonu mojego partnera.Pisał mi ze bardzo mu sie podobaja i ze jestem seksowna. Zaczełam go unikac. Czuje do niego obrzydzenie. Zagroziłam ze wszystko powiem swojemu facetowi. No i sie zaczelo. Najpierw mnie szantazował ze obublikuje te moje zdjecia. Potem twierdził ze ma na mnie jakies haki i ze jak powiem o wszystkim jego synowi to mnie zniszczy. Poniewaz nie chciałam psuc relacji z chłopakiem, to milczalam. Bałam sie ze faktycznie ten dziad jest w stanie wpłynac na mojego partnera i doprowadzic do naszego rozstania. Pewnie dziwicie sie dlaczego...otóż on jest uzalezniony od swojego ojca. Jest pod jego bardzo silnym wpływem. Ojciec steruje jego zyciem i jego sprawami. Jest bardzo zaborczy i zazdrosny o to ze ja mu zabieram syna. Od 4 lat ze mna o niego rywalizuje. Próbowalam o tym pogadac ze swoim facetem, ale on bagatelizuje sprawe, mówi ze jego ojciec zwyczajnie mnie lubi. I ze jego ojciec jest jego najwiekszym przyjacielem i wszystko co robi, robi z mysla o jego szczesciu. Jego ojciec zaszantazował mnie ostatnio ze jak powiem o wszystkim to zniszczy nasz zwiazek. I chyba zaczał to robic. Eliminuje mnie ze wszystkich wydarzen zycia swojego syna, czuje ze zniecheca go do mnie. Robi wszystko by przedstawic mnie w złym swietle. A robi to po to, by jak ja zdecyduje sie o wszystkim powiedziec, to bede na straconej pozycji, bo juz mój facet bedzie 'urobiony" przez niego. Smiał mi sie w twarz, ze jego syn uwierzy we wszystko jemu, a nie mi. Mam wszystkie rozmowy z tym dziadem zabezpieczone - wszystko co do mnie pisał.Mam dowody których sie nie wyprze. Poniewaz juz nie wytrzymałam postanowiłam powoli mowic o tym swojemu facetowi. Jeszcze bez szczegółów, ale naswietliłam sprawe. A on?? Dla niego nie ma problemu. Mowi ze robie to z nienawisci do jego ojca. Nie wiem co mam robic. Kocham go, chociaz nasz zwiazek jest trudny - on ciagle mieszka z ojcem i nie zanosi sie na zmiane. Jego ojciec powtarzam mu ze kobiety sa złe i ze bedzie szczesliwy jak zadnej w jego zyciu nie bedzie (nadmienie ze tatus jest samotnym starszym panem). Nie radźcie mi prosze zebym go zostawiła - powoli dojrzewam do tego, ale na razie nie mam na to jeszcze siły, zbyt mi na nim zalezy. Co ja mam robic? Patrzec jak ojciec niszczy nasz zwiazek? Odsunac sie i dac facetowi poczuc ze mnie traci? Co byscie Wy zrobiły w takiej sytuacji?

Szczerze? Poszłabym z tymi pogróżkami na policję, jak widzisz Twój chłop nie zareagował na to, stwierdził, że nienawidzisz jego ojca. Swoją drogą ciekawa teroria, Ty nienawidzisz starszego Pana, więc starszy Pan wysyła Ci smsy z pogróżkami, o udostępnieniu Twoich nagich zdjęć. Matko, wżyciu nie chciałabym takiego faceta, dla niego liczy się tylko ojciec, to ojciec jest na pierwszym miejscu i tak zawsze będzie.

Gość gość
Jesli historia jest prawdziwa to idz na policje I dziekuj bogu ze wyszlo to teraz a nie po slubie jeszcze by cie zmusili do spolkowania z mezem I tatusiem bo przeciez bylabys w rodzinie ,daj sobie spokoj i dojrzewaj sztbciej do tego zerwania!

Gość gość
Jest prawdziwa. Nie jestem głupia nastolatka która bawi sie w dodawanie postów dla zabawy. Nigdy nie pisalam na takich forach...wstydze sie tego co sie dzieje w moim zyciu. Ale nie umiem sobie z tym poradzic. Nienawidze goscia, brzydze sie nim. Ale kocham jego syna. Wiem ze to uzaleznienie jest bardzo silne. Obawiam sie ze udaje ze nie widzi problemu, bo wtedy musiałby cos z tym zrobic. A na te kroki nie jest gotowy.

Gość gość
nie mozesz tego tolerować, na teraz i na dalsze zycie bardzo źle to rokuje. Jeeli masz brata lub mądrego ojca, poskarz się któremus z nich. Niech pogadaja z głupiem, jednak jezeli twoj facet i tak na ciebie nie postawi to MUSISZ sie ewakułować z tego związku. Powiedz, pokaż swojemu to wszystko, opowiedz jak było i ze dalej juz moze byc tylko gorzej. Dojdzie do tego ze kiedys ten stary ciebie zgwałci i bedzie ciebie tez szantazował. Jezeli chłopak stanie po stronie ojca, nie masz wyjscia jestes z tym sama i dlatego zadbaj o siebie bo szkoda zycia. Odwagi bo tyle beda na tobie jexdzic na ile pozwolisz

Gość Marcin33nn
Straszne zachowanie ojca i chyba jeszcze gorsze zaslepionego syna. Bardzo toksyczne niestety. Udostepnianie takich zdjec jest karalne i grozby tez. Psychoza. Współczuje.

Gość gość
najgorsza swiadomosc ze on sie na te zdjecia gapil.... nawet opowiadał o ich szczegółach zebym wiedziała ze naprawdę je ma. Nie były to jakies wyuzdanie zdjecia, ale sam fakt ze je zdobył bez wiedzy mojego faceta i sie na nie gapił.