Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy jestem gotką jesli nie lubię muzyki gotyckiej?

Polecane posty

Widzę, że ktoś się nudzi i podnosi tematy o gotach, więc niech się ta osoba cieszy ze daje jej jeszcze jeden temat do dyskutowania :P No więc, w krótkich żołnierskich słowach, bo mi się śpieszy i nie mogę się rozpisywać - lubie gotycką stylistyke ubioru, czasami się tak ubieram, a ostatnio moja faza na to przybiera na sile. Z drugiej strony nie lubie muzyki gotyckiej - wole thrash metal i black metal i folk metal, za to metal gotycki, rock gotycki nie :) Ide sobie, na razie, jak wróce mają tu być odpowiedzi, zebym miala co czytać :)

Gość gość
jak się za gotkę uważasz to jesteś, akurat ta subkultura jest luźno związana z muzyką.

Gość gość
w*********j stad ty glupia niedorobiona szmato

Gość gość
wyjaśnij mi jak taki styl może sie podobać?? jesteś z rodziny adamsów? paskudne to

Gość gość
pewnie, że może się podobać. Dlaczego nie? Poza tym moda gotycka to nie tylko styl rodziny adamsów :P

Gość gość
każda gotycka kreacja wygląda dla mnie jak z rodziny adamsów

Gość gość
niech ci będzie, w każdym razie wielu osobom się to podoba :)

Gość gość
Czy myślisz, że jak noszę japonki, ale nie słucham muzyki japońskiej to jestem japonką???

Gość gość
ja zaczęłam ubierać jak się gotka jeszcze jako nastolatka i mi tak zostało. Czemu miałoby mi się to nie podobać?

Gość gość
a co jest nie tak w modzie gotyckiej?

Gość gość
A co robi gotka kiedy wybiera się na narty albo na deskę?

Gość gość
Punka i metala można spotkać na stoku,widzieliśmy:-P

Gość gość
nie wiem jak inne gotki, ale ja się przeracam i turlam z górki.

Gość gość
"rock gotycki nie" Bo utożsamiasz z wyjącymi laskami i smętami ;) A'propos Rocka gotyckiego: https://www.youtube.com/watch?v=IuezNswtRfo Ten Pan w ramonesce i okularach przeciwsłonecznych jest jedną z najważniejszych postaci na scenie gotyckiej, ale subkultury gotyckiej nienawidzi :P Na serio nienawidzi. "akurat ta subkultura jest luźno związana z muzyką" Ale ma różne odłamy, w tym właśnie takie, które są powiązane z muzyką.

Gość gość
mimo to dalej są luźno związane (przynajmniej w porównaniu do innych subkultur). Bo gotyk to też zainteresowanie innymi dziedzinami sztuki, moda, kino, literatura, poezja. Wiele gotów nie ma nawet ulubionych zespołów.n

Gość gość
kogo pytasz?

Gość gość
Autorka chwilowo nieobecna.Może ma randkę z jakimś długowłosym metalem.Chamy i krótkowłosi bez szans.

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś Widzę, że ktoś się nudzi i podnosi tematy o gotach, więc niech się ta osoba cieszy ze daje jej jeszcze jeden temat do dyskutowania jezyk.gif No więc, w krótkich żołnierskich słowach, bo mi się śpieszy i nie mogę się rozpisywać - lubie gotycką stylistyke ubioru, czasami się tak ubieram, a ostatnio moja faza na to przybiera na sile. Z drugiej strony nie lubie muzyki gotyckiej - wole thrash metal i black metal i folk metal, za to metal gotycki, rock gotycki nie usmiech.gif x Dzisiejsze gotki słuchają raczej takich rzeczy: https://www.youtube.com/watch?v=yKl_6yV0PNk https://www.youtube.com/watch?v=kRa3BU5bl-s Sisters of mersi, bałhałs, filds of de nefilim, czy inna Sjuksi im nie w głowie ;)

gość dziś - Suicide Commando w remixie VNV, umiesz mi zrobić dobrze na odległość, nie ma co :D

To tym bardziej nie lubię muzyki gotyckiej, poza naprawde niewielkimi wyjątkami nienawidzę elektroniki :P co jeszcze? Nie, nie potrafię śpiewać, zresztą wstydze się wydawać dźwięki, które ktoś potem ma słuchać.

Ciągle piszesz o jakims "trash metalu", co to takiego? :( Ja osobiście słucham thrash metalu, ale nie sądze żeby chodziło ci o ten gatunek muzyczny i zeby to była zwykła literówka, ponieważ to co napisałes dalej o tym gatunku nie pasuje do niego - on był umierający w latach 90 ale po 2000 roku się odrodził i zespołów nowej fali thrash metalu jest cała masa :) Ja osobiście polecam z nowej fali Suicidal Angels, ostatnio sporo słucham :)

to z tego linku nawet fajne, a apropos "wiadomo czyjego" coveru, co sądzisz o albumie The Satanist wiadomo jakiego zespołu? Odsłuchałam niedawno z nudów, i spodobał mi się, całkiem nieoczekiwanie, choć zawsze jedynymi ich dokonaniami, lubianymi przeze mnie, były blackmetalowe wycia Nergala o pomorskich lasach z lat 90 :P

Gość gość
Man of the moon normalnie kocham cie za to jak jedziesz tej niedorozwiniętej metalówie której śmierdzą syry od chodzenia w lato w glanach.:-)

Gość gość
Myśli taki,że jest zabawny.Każdy sądzi po sobie,chyba tobie walą kopyta jak temu diabłu z reklamy Heyah.Jak ktoś dba o stopy to w żadnych butach nie śmierdzą.