Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem fotomodelem i żal mi d ściska, że kobiety lecą tylko na mój wygląd

Polecane posty

Gość gość

nie muszę nic robić, od razu postrzegają mnie jako wartościowego człowieka. Jestem wściekły, bo wiem, że gdyby nie wygląd to miałyby mnie za zero i to bynajmniej nie dla tego, że nie mam innych zalet, a dlatego, że wszystkie kobiety mają te inne zalety w d***e z naciskiem na WSZYSTKIE, bo zaraz będziecie mi pisać, że wy byście się tak nie zachowywały, a to za przeproszeniem g****o prawda.

Gość gość
nie zainteresowałbyś mnie bo jesteś fotomodelem nie lubie zbyt ładnych chłopców no i wydepilowanych wole prawdziwych, owłosionych facetów ale wiem o co Ci chodzi, zupełnie tak samo maja piękne kobiety. Wiadomo że rzadko kiedy chodzi o same wartości danego człowieka , tylko to że ktoś jest mega atrakcyjny i fajnie jest się z nim/ nią pokazać, no i najlepiej wyru**ac i tyle wspólnego.

Gość gość
Niestety ale to prawda. Pamietam jak dobrze wygladalem 5 lat temu jak sie kleily i zagadywaly, usmiechaly sie, sluzyly pomoca. Pozniej zachorowalem na cushinga geba mi sie zmienila zrobila tlusta okragla, sylwetka mi sie zmienila . Nagle te same laski zaczely s*******ac na druga strone ulicy kiedy szedlem, udawaly ze nie slysza kiedy mowilem czesc, zaczely pojawiac sie na moj temat falszywe plotki, staly szeptaly, komentowaly. Kiedy zwrocilem sie z jakims pytaniem to zawsze z takim jakby obrzydzeniem i gryamasem na twarzy specyficznym dla lasek stwierdzaly ze nie wiedza i sie doslownie tylem odwracaly ostentacyjnie ze niby nie chca ze mna gadac. Niestety , przezylem to. Koszmarne sa takie doswiadczenia ale czlowiek sie przynajmniej przekonuje jakie to wszystko puste jest

Gość gość
Wstaw fote cwaniaku jak jesteś taki piękny lub linka do jakiegoś twojego portfolio ze zdjęciami