Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Taki facet oczekuje tylko seksu (2)

Polecane posty

Gość gość
Jak grochem o ścianę :D Wiadomo, ze z zakochaniem idzie pociąg seksualny, ale to nie znaczy, ze tylko tego chcieli. Chcieli odwzajemnionych uczuć i miłości, ich dzieła mówią same za siebie, więc skończ się ośmieszać tą swoją niewiedzą.

Gość gość
Jakby na to nie patrzec, z pewnoscia nie chodzilo im o wspieranie, pocieszanie czy intelektualne rozmowy usmiech.gif . X Bo to nie tylko o "to" chodzi tzn o "to" przede wszystkim, ale fajnie jest jeżeli kobieta umie jednak coś więcej powiedzieć poza "tak" " oczywiście" " czy jesteś wystarczająco zadowolony czy mam kontynuować" :D ...oooo i jak ma szeroki zasób słów to może go wykorzystywać nie tylko w ramach intelektualnych szermierek słownych, chociaż i te bywa, ze odpowiednio zastosowane pobudzają wyobraźnie :D To oczywiście żart - zdanie odrębne w temacie :D R

Gość gość
"nie pocieszania , nie intelektualnych rozmow" Tego akurat wielu facetów chce. Nie tylko w samej fizyczności człowiek się zakochuje, ale również we "wnętrzu", w mentalości, intelekcie, wrażliwości itd. Ogólnie ludzie szukają w partnerze towarzysza do rozmów i podobnego poziomu intelektualnego. No ale co może o tym wiedzieć ktoś kto przygr***ał sobie tępą kurkę z którą może rozmawiać jedynie o obiadach lub środkach czyszczących do wc :)

Gość gość
haha dokładnie gościu wyżej :D ten debil za jedynie "kryterium" dobrej partnerki przyjmuje regularne wypinanie doopy i myśli że cała męska populacja ma tak samo, choć już dziesiątki mówiono mu że się myli w wielu kwestiach (sami faceci nawet) większość ludzi prócz seksu ma całą masę innych wymagań (nie raz nie mniej ważnych), ale do debila jak do ściany :D

Gość gość
Żadnej sobie nie przygr***ałam i nie przygr****** bo jestem hetero :)

Gość gość
że też mu się chce męczyć ciągle to samo... :O 95% osobników ma go za idiotę i tego nie ukrywa, a ten do usranej to samo... to faktycznie muszą być jakieś wewnętrzne kompleksy... nie wiem boli cię to, ze ty nie potrafisz dac kobiecie nic prócz seksu i kasy, nic prócz tej materialnej sfery, a czego właśnie one chcą najbardziej? boli cię to, ze inni faceci potrafią im to dać i że właśnie tacy mają powodzenie u kobiet czy jak? albo może to, że twoja definicja "męskości" już dawno odeszła do lamusa? i że większość kobiet dziś nie miałaby cię za męskiego tylko za bezuczuciowego humanoida? hmm? a zresztą, po co ja to piszę, autor i tak zaraz zacznie zaprzeczać i się bultać :D

Gość gość
A malo jest kobiet, ktore potrafia powiedziec cos ciekawego na tematy naprawde interesujace mezczyzne. X A co poza seksem należy do tematów naprawdę interesujących mężczyznę i jestem na serio tego ciekawa ? R

Gość gość
"na tematy naprawde interesujace mezczyzne" hahahahahah!!! tak, bo wszyscy faceci mają TAKIE SAME zainteresowania :D czekajcie, zaraz ten stary głuptak napisze, ze "prawdziwi" faceci interesują się tylko samochodami, motorami i ewentualnie techniką :D

Gość gość
Nie, ja tępawą kurką nie jestem w przeciwieństwie do twojej lubej :) I mam szczerze gdzieś co ciebie zainteresuje - bo zauważyłam, że pisząc "mężczyźni" masz na myśli siebie, ciągle swoje cechy/zachowania, a teraz nawet zainteresowania (haha) projektujesz na wszystkich facetów. Ja akurat obracam się w towarzystwie humanistów i artystów.

Gość gość
on jest naprawdę ostro walnięty :D:D:D facet nie ma prawa okazywać uczuć/słabości (a nawet ich mieć!), nie ma prawa oczekiwać wsparcia od innych i jeszcze ma mieć określone zainteresowania, no ba! :D może zaraz jeszcze napiszesz w jakich gaciach ma chodzić "prawdziwy" facet? :D:D:D

Gość gość
goście chyba dobrze przewidzieli i speszyli autora :D ale gdyby nie to, to wymieniłby nam te "prawdziwie męskie" zainteresowania :D k***a w każdym jego temacie wychodzą coraz to lepsze absurdy :D

Gość gość
Rescator musisz być modkiem ! Bo żadna normalna osoba nie może mieć takiego łaajna we łbie jak Ty :D To niemozliwe ! :D

Gość gość
" Nie chce tu wymieniac takich oczywistosci jak motoryzacja czy sport." "oczywistość" - hahaha po pierwsze, ten "sport" u większości facetów sprowadza się jedynie do piłki nożnej choć wielu dziś się i piłką nie interesuje, jedynie wyniki polskiej reprezentacji ich interesują - tak jak i kobiety :)

Gość gość
Co to za bzdury? :/ Żaden mój facet nie interesował się sportem, choć męskości im się nie da odmówić. I jakoś nie widzę żeby moi znajomi byli zapalonymi fanami jakichś sportów, jedynie część czasem mecze obejrzy tego "narodowego" sportu i tyle...

Gość gość
Myślę, ze procentowo będzie podobnie :)...tak, jak wielu mężczyzn powie coś ciekawego na temat np jogi :) I znam osobiście wiele kobiet, wymiatających w tematach sport i motoryzacja a nawet kilku mężczyzn, którym powierzyłabym " własną stylówke" :) Może wymiana ciekawych informacji między partnerami wzbogaca ich oboje :) 19:31 nie wiesz co mówisz, ale niech ci będzie wybaczone :) R

Gość gość
"Oh, wielka pani "intylyktualystka" z artystycznego towarzystwa. No rzeczywiscie, gdzie nam prostakom rownac sie do takiej." Oh, kompleksiki z powodu nie inteligentnej żoneczki? Bo gdzie ja z siebie wielce intelektualistkę robię? Przypomniałam jedynie o oczywistej oczywistości (która widocznie zabolała), ze większość osób szuka do związku osób o podobnym poziomie intelektualnym.

Gość gość
wiem co mówię, to raczej ty nie wiesz, chcąc zrobić teraz z kobiet znawczynie piłki nożnej natomiast nie widzę aby faceci szczególnie interesowali się sportem, a jak już to konkretną dziedziną, którą sami najczęściej uprawiają, choć i tak większość słysząc "sport" ma na myśli nożną, natomiast znam całe mnóstwo takich, których kompletnie nie "jara" sport i nie leży w kręgu ich zainteresowań i nie widzę w tym nic dziwnego to już prędzej samochody i mechanika są "męskim" zainteresowaniem, już dawno zostało udowodnione iż facetów od małego bardziej ciągnie do takich technicznych sprawek w przeciwieństwie do kobiet- różnica w budowie mózgu ale wymagać od kobiety znajomości powyższych to tak jak wymagać od faceta znajomości kosmetyków i mody :)

Gość gość
Jednak prawda zabolała, ale rozumiem, najpierw gniew i wyzwiska, a potem akceptacja :)

Gość gość
ptasi móżdżek to ma twoja tępa kura :D każdy wie, ze żadna inteligentna, dowartościowana kobieta nie zgodziłaby się na rolę kuchty, widać że ten temat cię szczególnie drażni, haha poza tym żadna mądra nie byłaby z takim kretynem jak ty - to przede wszystkim :D

Gość gość
"Moze i wzbogaca, jesli ta wzbogacajaca rozmowa odbedzie sie po seksie" są faceci chcący jednego i drugiego jednocześnie, ale rozumiem, że twoja nerwica nie pozwala ci wziąć tego pod uwagę :)

Gość gość
"No i to jest wlasciwy komentarz, na temat wspolnych tematow do rozmow miedzy kobietami i mężczyznami" Hahahahahahahahahaha!!!

Gość gość
No i to jest wlasciwy komentarz, na temat wspolnych tematow do rozmow miedzy kobietami i mężczyznami jeśli poważnie to napisałeś to jesteś tępszy niż ustawa przewiduje :O:O

Gość gość
przecież piszę wam od początku, że to troll, bo nie uwierzę, ze ktoś tak głupi i ograniczony istnieje 🖐️

Gość gość
No tak, rozumiem, że to cała twoja lista zainteresowań? Prócz żeglarstwa i samochodów nie interesuje cię nic więcej? :D Nie dość że ograniczony mentalnie to jeszcze i jeśli chodzi o zainteresowania :D

Gość gość
kretynie, prócz samochodów i mody, można interesować się całą masą innych rzeczy ty naprawdę jesteś takim debilem czy udajesz??? ja pier.....

Gość gość
No tak, w jego małym móżdżku wszystko sprowadza się albo do seksu albo do samochodów i sportu... Więc napiszę jak krowie na rowie, że dwoje ludzi w związku może interesować np. polityka, literatura, różne dziedziny nauki, sztuka itd.

Gość gość
Res ja wiem, ze trudno ci w to uwierzyć, ale te posty są dziełem kobietki pełnej uroku, delikatności i wdzięku :) Tez mi trudno było to przyjąć do wiadomości :) R

Gość gość
A jeszcze muzyka, teatr, film, podróże, jakieś wyprawy (ja np. uwielbiam survival, mój aktualny na szczęście też)... Ale ograniczony autor zna tylko samochody i sport. Absurd.

Gość gość
"Tak, faceci uwielbiaja intelektualne rozmowy w czasie seksu" tak, tępy baranie, bo na pewno piszę o rozmowach w CZASIE seksu :O

Gość gość
gość dziś - daj spokój gościu, sam/a widzisz jak to ograniczony debil :) ja już dawno skończyłem wypowiadać się w jego tematach, czytam je jedynie dla beki