Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oznaki ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam prośbę do mam posiadajacych juz swoje pociechy badz kobiet noszacych jeszcze pod serduszkiem . Ostatnia @ mialam 24.07.2015 trwała 6 dni . miedzy 10 a 15 sierpnia mialam owulacje i wtedy doszlo z narzeczonym do zbliżenia . Wychodziło by ze idzie 3 tydzien od prawdopodobnego zapłodnienia : Moje objawy to : Mniej bolące pierwsi powiekszone ale nie bola jak przed @ a przewaznie bolały juz 10 dni przed @. bolące podbrzusze jakbym miala juz dostac @ krew z nosa zawroty glowy i bol głowy . Do tego z 5-6 dni po owulce straszny ból dwoch jajnikow . Do tej pory czasami mnie kuja . Okres spoznia sie juz okolo tygodnia test oczywiscie robilam wyszedl negatywny ale byl robiony w dniu spodziewanej czyli 2 tygodnie od owulki Do ginekologa za wczesnie by cos zobaczył . Co myślicie o tym . Pozdrawiam

Gość gość
jak zwykle beta hcg albo kolejny test albo czekasz i jak @ nie przyjdzie to do gina. Niestety nikt z nas nie ma odpowiedzi na to pytanie.

Gość gość
kują to kozy

Gość gość
Powtórz test, jeśli jesteś w ciąży powinien być już pozytywny. a jeśli chcesz mieć 100% pewności idź na bete:)