Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjeżdzają goście

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy za granicą. Niedlugo przyjezdza na pare dni daleka rodzina w odwiedziny. Nie mam pomysłu co przygotować przez te kilka dni do jedzenia. Bardziej doświadczone gospodynie- pomóżcie. Kiepska ze mnie gospodyni :/ gości prawie wcale nie znam. Nie mam pomysłu ani na śniadania, ani na obiady jak i na kolavje. Pomóżcie, kochani!

Gość gość
po co odwiedza cie ktos kogo znasz slabo? bez sensu

Gość gość
Dobra rada - nie pchaj się z zaproszeniami szczególnie dla dalekiej rodziny, bo za chwilę będziesz miała korowód krewnych, którzy będą u was spędzać wakacje i obżerać ze wszystkiego, bo jak ktoś mieszka za granicą to wszystko ma za darmo:P Skoro to rodzina, to przestań się wygłupiac i po prostu pokaż im lodówkę, nie musisz się zamieniać w nadskakującą służącą. Na obiad zrób np. udziec z indyka, wystarczy natrzeć solą, dodać trochę czosnku, przypraw i wrzucić do piekarnika na 1,5 godziny.

Gość gość
Sami się wprosili :/

Gość gość
Warkocze z ciasta francuskiego z kurczakiem i serem żółtym na obiad. Proste i szybkie danie, do tego zrób sos czosnkowy i jeden obiad masz z głowy. Poszukaj przepisu w googlu, bo mi wyrzuca jako spam... :/

Gość gość
Też mieszkam za granicą. Jak mam gości robię to do jedzenia co wtedy kiedy nie mam.