Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet to dla was sens życia?????

Polecane posty

Gość gość

zaciekawiło mnie to, bo ktoś tu napisał, że odkąd ma facecika to wreszcie "ma po co życ"

Gość gość
jedno zdanie wyrwane z kontekstu i już dostajesz piany na ustach? zanim go poznałam, żyłam w piekle i byłam samotna. żadnych przyjaciół, znajomych, domu i ojca, wyłącznie toksyczna matka. moim sensem życia stało się wyrwanie z Egiptu, ale chłopak swoją obecnością i wsparciem nadał mu blasku, rozumiesz?

Gość gość
napisałaś, że masz teraz po co żyć, to jest raczej sens życia a nie jakaś pierdoła typu "blask"

Gość gość
doświadczyłeś kiedykolwiek stanu wegetacji? jesz źle i mało, ubrań nie ma, domu nie ma, rodziny nie ma, nie ma przyjemności, tylko ciągły strach. minęło, zaczyna się normalniejsze życie i walka o utrzymanie go i ulepszanie. walka jest wtedy sensem życia, ale czy chce ci się żyć? nie do końca, po prostu czekasz dosyć optymistycznie, ale bez złudzeń na przyszłość, kiedy nareszcie nastąpi spokój. ale pojawia się on i sprawia, że nareszcie wychodzisz gdzieś w weekendy, masz dla kogo dobrze wyglądać, dbać o siebie, czytać, oglądać, ćwiczyć. to pojmuję jako chęć do życia, nie jego sens.

Gość gość
nie musisz mi się tłumaczyć, życzę ci dobrze, chciałam zacząć rozmowę na ten temat i dowiedzieć się jak to jest u innych