Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przeciw jakimś imigrantom w polsce

Polecane posty

Gość gość

dosyć w tym glupim państwie polska jest bieda to jeszcze jakiś brudasów zlodzieji i nie robów musimy przyjmować

Gość gość
Niech nas traktują godnie ! Ja nie mam nic z tego, że jestem Polakiem, a im dadzą wszystko, a skąd się na to znajdą pieniądze. Jak żyć w takim kraju ?

Gość gość
twoja brudna, zlodziejska rodzine w latach 39-60-80 tez obcy przyjmowali, a powinni z powrotem tu do komuchow wyslac :O

Gość gość
dlaczego nie macie przyjmowac imgrantow?to inne kraje maja za was ich przyjmowac?to tez ludzie tak jak i wy,podle tepolaki ,dziki ze juz nie musze w polsce mieszkac.zaraz wam dam zdjecie do obejrzenia !

Gość gość
pokolenie UBekow i partyjnych starych :O mieli dzieki prawdziwym polakom wszystko, tylko tamta reszta uciekala przed przesladowaniami do UK, Niemiec, USA, to teraz gnojki nie znające wlasnej historii wypowiadaja sie na temat uchodzcow :O teraz, to ze 2 mil polakow ucieklo za granice, bo w tym panstwie nie da sie normalnie zyc, nie trafia do takich idiotow jak wyzej; ale dla kazdego normalnego widac od razu, kto pochodzi z ubeckiej rodziny, komuchy :O przesladowaniami wygonili z tego kraju tylu prawdziwych polakow, ze szkoda w ogole sie juz odzywac w tak tępych tematach :O

Gość gość
to ja z 10:46 ze wy sie nie wstydzicie?tak pisac o imigrantach -ja moze nie lubie ich wynan ale to sa tez ludzie i trzeba sie nad imi zlitowac i im w jakis sposob pomoc.

Gość gość
:classic_cool: coraz ich wiecej

Gość gość
10:46 no i chuj z nimi i ta ciezarowka! Lepiej ze oni w niej zdechli niz jak by mieli nam urzynac lby jak to robia u siebie albo francji wielkiej brytani szwecji itd pomijam juz g***ty i rabunki oni kompletnie nie potrafia sie zaasymilowac! Jedyne co ich tu svciaga to zasilek wiedza ze nie beda musieli nic robic a kase dostana!

Gość gość
do 13;16 tak ja rozumiem -ale sami tu bez zadnej pomocy nie przyjada-ktos im dal szmal na zaplacenie przemytnikom-i ktos im wyslal smsa o tym co maja robic(znaczy wyrzucic wszystkie dokumenty/paszporty za burte/ i do jakiego kraju maja sie dostac.to sa organizowane ligi ktore zarabiaja duzo pieniedzy.

Gość gość
To sa uspione islamskie bojowki! Teraz udaja swietych (a sami wyrzucaja chrzescijan za burte) zaslaniaja sie wojnami i swoimi dziecmi ZWLASZCZA dziecmi taaaaaak to samo media wszedzie zdjecia tych murzynskich bachorow i w tekscie jakby mialo to wzbudzic jakies wspolczucie dla nich... :O

Gość gość
ten bekart co sie uropil bo nie umial plywac wcale nie byl z Syrii tylko z Kurdystanu i oni tak przyzwyczjeni do socjalu i im sie nigdy nie chce pracowac -po co jak im europa da wszystko za darmo.

Gość gość
w piatek w RMF jak chodzili na "live" po przechodniach to 100% było za przyjęciem emigrantów...szok jaka pokazówka mediów

Gość Łajza Minelli
niech przyjeżdżają ludzie, trzeba pomóc bliźnim

Gość gość
Mnie osobiście boli telewizyjna propaganda, pokazują biedne kobiety i dzieci, a w wolnym internecie można zobaczyć filmy i zdjęcia, na których w większości to agresywni mężczyźni. Podobno mają im dać mieszkania komunalne, na które od lat czeka wiele biednych rodzin polskich, jakim prawem?? To bardzo niesprawiedliwe. Nie znamy wyznania większości uchodźców ale na pewno nie wszyscy z nich mają dobre zamiary i mieszając w Częstochowie, według mnie to tylko kwestia czasu jak wysadzą Jasna Górę, choć religijna nie jestem ale boję się po prostu tych ludzi. Zabiorą nam pracę, której i tak już brakuje dla Polaków i zaczną stawiać swoje świątynie. Czytałam artykuł o tym ze na świecie jest za dużo ludzkości i ISIS to właśnie plan na zredukowanie nas, czy nie wydaje się dziwne to ze nagle tyle uchodźców rozkłada się po krajach Europy?? Ja myślę że plan zakłady właśnie zostaje wdrożony i uchodźcy go zapoczątkują

Gość gość
Rodacy do broni!

Gość gość
USA dało broń ISIS, wiadomo po co....jest zdjęcie, na którym jest zamachowiec sprzed kilku lat z bronią i obok zdjęcie tego samego człowieka, w koszulce z napisem "thank you" jako uchodźca...wśród nich jest wielu zamachowców, którzy się kamuflują tylko po to by wszystko rozpieprzyc

Gość gość
Co wam uchodzcy przeszkadzają?

Gość gość
Ja się pytam dlaczego to zatopione dziecko było białe????

Gość gość
Zapomniał wół jak cielęciem był. Polacy, którzy sami przez dziesiątki lat spierniczali z kraju na wszelkie sposoby (film "300 mil do nieba" oglądaliście?) śmieszą mnie swoim poczuciem wyższości. Dla przeciętnego Angola, polski imigrant to taki sam nic nie warty śmieć za jakiego Polak uważa uciekinierów z Syrii. Nie ma tu nic do rzeczy, że Polacy jadą do roboty. Przeciętnego Angola to nie obchodzi, ale dalej się pocieszajcie, że jesteście lepsi. O czym my mówimy? O dwóch tysiącach ludzi w 38 milionowym kraju? Jak człowiek walczy o życie to zrobi wszystko, by dostać się do Europy, legalnie czy nielegalnie. Niech do was dotrze, że w skali świata to Polacy mają szczęście, że urodzili się tu, a nie gdzie indziej. Ale dla was Polska jest nadal biedna. Bieda jest wtedy jak uciekasz przed wojną, nie masz co jeść i nie wiesz czy dożyjesz jutra. Dla was bieda to praca za 1500 i kredyt do śmierci. Zamieńcie się z uchodźcami to może docenicie to co macie.

Gość gość
Uchodźcy chcą niby do niemiec, ale ich planem jest to ze chcą się po trochu rozejsc po całej Europie i wysadzić to co trzeba, niestety większość ludzi jest zaślepionych telewizyjną propagandą i są z siebie tacy dumni i ze swoich poglądów, które zostały zbudowane przez TVN...zobaczymy jak będziecie śpiewać kiedy wam zaczną kościoły wysadzać i rodziny mordować

Gość gość
Mnie kościoły nie obchodzą. Im ich mniej tym lepiej jak dla mnie. Każdy fanatyzm jest groźny, katolicki czy islamski, bez różnicy, fanatyzm to fanatyzm.

Gość gość
Bieda jest wtedy jak uciekasz przed wojną, nie masz co jeść i nie wiesz czy dożyjesz jutra. Dla was bieda to praca za 1500 i kredyt do śmierci. Zamieńcie się z uchodźcami to może docenicie to co macie. X Tak się składa, że uchodźcy są wybredni i nie chcą do polski bo tutaj jest dla nich bieda, chcą do niemiec

Gość gość
Oto relacja z podróży autokarem prowadzącego blog podróżnicz Kamila Bulonisa: Półtorej godziny temu na granicy Włoch i Austrii na własne oczy widziałem ogromne zastępy imigrantów... Przy całej solidarności z ludźmi znajdującymi się w ciężkiej sytuacji życiowej muszę powiedzieć, że to, co widziałem, budzi grozę... Ta potężna masa ludzi - przepraszam, że to napiszę - ale to absolutna dzicz... Wulgaryzmy, rzucanie butelkami, głośne okrzyki "Chcemy do Niemiec" - czy Niemcy to obecnie jakiś raj? Widziałem, jak otoczyli samochód starszej Włoszki, wyciągnęli ją za włosy z samochodu i chcieli tym samochodem odjechać. Autokar, w którym się znajdowałem z grupą, próbowano rozhuśtać. Rzucano w nas gównem, walili w drzwi, żeby je kierowca otworzył, pluli na szybę... Pytam się, w jakim celu? Jak ta dzicz ma się zasymilować w Niemczech? Czułem się przez chwilę jak na wojnie... Naprawdę tym ludziom współczuję, ale gdyby dotarli do Polski - nie sądzę, by otrzymali u nas jakiekolwiek zrozumienie... Staliśmy trzy godziny na granicy, przez którą ostatecznie nie przejechaliśmy. Cała grupa w kordonie policji została przetransportowana z powrotem do Włoch. Autokar jest zmasakrowany, pomazany fekaliami, porysowany, wybite szyby. I to ma być pomysł na demografię? Te wielkie potężne zastępy dzikusów? Wśród nich właściwie nie było kobiet, nie było dzieci - w przeważającej większości byli to młodzi agresywni mężczyźni... Jeszcze wczoraj, czytając newsy na wszystkich stronach internetowych. podświadomie litowałem się, martwiłem ich losem, a dzisiaj po tym, co zobaczyłem, zwyczajnie się boję, a zarazem cieszę, że nie wybierają naszej ojczyzny jako celu swojej podróży. My Polacy zwyczajnie nie jesteśmy gotowi na przyjęcie tych ludzi - ani kulturowo, ani finansowo. Nie wiem, czy ktokolwiek jest gotowy. Do UE kroczy patologia, jakiej dotychczas nie mieliśmy okazji nigdy oglądać. I wybaczcie, jeśli kogokolwiek obraziłem swoim wpisem... Dodam jeszcze, że podjechały auta z pomocą humanitarną - przede wszystkim z jedzeniem i wodą, a oni te auta zwyczajnie przewracali... Z megafonów Austriacy nadawali komunikat, że jest zgoda, by przeszli przez granicę - chcieli ich zarejestrować i puścić dalej - ale oni tych komunikatów nie rozumieli. Nic nie rozumieli. I to było w tym wszystkim największym horrorem... Na tych kilka tysięcy osób nikt nie rozumiał ani po włosku, ani po angielksu, ani po niemiecku, ani po rosyjsku, ani hiszpańsku... Liczyło się prawo pięści... Walczyli o zgodę na przejście dalej i tą zgodę mieli - ale nie rozumieli, że ją mają! W autokarze grupy francuskiej pootwierali luki bagażowe - wszystko, co znajdowało się w środku, w ciągu krótkiej chwili zostało rozkradzione, część rzeczy leżała na ziemi... Jeszcze nigdy w swoim krótkim życiu nie miałem okazji oglądać podobnych scen i mam poczucie, że to dopiero początek. Na koniec dodam, że warto pomagać, ale nie za wszelką cenę.

Gość gość
21:38 a zwlaszcza twoj jest grozny.

Gość gość
Każdy kto by ich do nas wpuścił, po prostu nie myśli..jak można dać się tak omamić telewizji..., dając im pozwolenie na dostanie się do naszego kraju, dajecie im pozwolenie na plądrowanie Polski i waszych rodzin, na razie tego nie rozumiecie, ale gdy tylko przybędzie ich więcej i trochę się oswoją to zrozumiecie

Gość gość
Lewaczki plują się, że Polacy też wyjeżdżali za komuny, ale do krajów o podobnej kulturze, a islam to zupełnie inna kultura. Co innego Tatarzy, mieszkający głównie we wschodniej Polsce, bo Oni są bardziej Nasi, niż muzułmańscy i wielokrotnie udowodnili swoją lojalność wobec Rzeczpospolitej, a ta dzicz, która tu zjedzie, w większości (jeśli nie w 100%) nie będzie się asymilować.

Gość gość
domyślam się, że wszyscy, którzy tak optują tu za przyjęciem tych biednych uchodźców, mieszkają w Polsce, pomieszkajcie sobie w którymś z krajów zachodnich, to zmienicie szybko punkt widzenia, po prostu nie wiecie chyba, jak to tam wygląda ( i strach pomyślec, jak będzie wyglądać za czas jakiś ).

Gość gość
Zacznijmy od tego,że to się nie skończy na kilku tysiącach bo oni lgna do Europy milionami! To będzie potop. A obecnie to tylko preludium tego co nadejdzie.

Gość gość
To smutne i skomplikowane