Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przeciw jakimś imigrantom w polsce

Polecane posty

Gość gość
Muzułmanie nie integrują się , to tak jak cyganie, cyganie przez 700 lat są w Europie , w Polsce,, i nadal nie są zintegrowani, taki to naród. Najazd ich na Europę to inwazja, jeśli tumanowaci politycy UE nie obudzą się i nie podejmą twardej polityki imigracyjnej to Europa przestanie istnieć, będzie Kalifat bez białych ludzi bo wyrżną nas stopniowo, a my nie mamy dokąd uciekać. No chyba że zlituje się nad nami Putin na co nie liczmy za bardzo, nasi politycy wyjątkowo starali się obrzydzić im kontakty z Polakami. Australia poradziła sobie z nielegalnymi imigrantami, pora aby UE przestała być bezradna i ogłupiała.

Gość gość
Wlasnie o tym pisalam wcześniej,ze z calej tej watahy tylko kilka procent to ci,ktorzy uciekaja przed wojna,a reszta to uchodzcy ekonomiczni,tyle ze przy tych granicach sie wymieszali a tam nikt nie sprawdza przeciez kto jest kim i wpuszczaja jak leci pomagac trzeba z głową a tu co?

Gość gość
To straszne,że nikt nie widzi zagrożenia. Czyżby nasze rządy chciały się nas pozbyć, lub same były islamskie? Przecież to regularne wojsko.Do tego bez kultury i skrupułów. Ja boję się, jak nigdy w swoim życiu. Moje dzieci nie będą bezpieczne. Nic już nie będzie takie samo.

Gość gość
To jest zwykła banda cwaniaczków którym marzy się lepsze życie...Pomyślcie sobie co to za tchórzliwy naród który ucieka przed wojną..Jeśli ktoś napada na ich kraj a oni spieprzają to po co komu tacy obywatele? Oni zawsze będą spieprzać...

Gość gość
a imigrantów przybywa, coraz ich więcej, przybywają, przybywają każdego dnia...

Gość gość
PiSiaki ściągają po kryjomu tysiące imigrantów z Niemiec żeby ukryć ten fakt przez Polską opinią publiczną.