Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z powodu tego że dzisiejsze kobiety są już tylko i wyłącznie do doopy!

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam skupiać się na zaspokajaniu tylko i wyłącznie własnych potrzeb cielesnych i materialnych. Nie ma sensu być miłym dobrym itd. bo goowno się od nich z tego ma. Od tej pory swoją kasę zarabiam tylko na swoje potrzeby! Jak będzie mi się chciało roochać to albo jakiejś cichodajce z akademika zapłacę, alb o pójdę na dziewczyny z roxy, albo wyrwę jakiegoś pustostana w klubie wciskając kity o wielkiej miłości! Teraz dopiero zacznę żyć, tak tylko się poświęcałem i zapie/rdalałem, żeby moja przyszła rodzina (której już nie będę miał bo zwyczajnie nie mam z kim jej stworzyć) miała za co żyć i nie klepała biedy. Teraz mam już to w doopie skupiam się tylko na sobie! Brawo dziewczyny same do tego doprowadziłyście... ;)

Gość gość
gadanie o wielkiej miłości nie działa już na kobiety one same chcą się bzykać bez zobowiązań :(

Gość gość
podpisuje się pod tym obiema rękami, szkoda na nie czasu później cię zdradza wyciąga kasę na bachora ze zdrady i tyle z tego jest... A przekazanie genów? C***j z tym kogo to obchodzi? Jak umrę to nawet nie będę wiedział co się ze mną stało a co dopiero z moimi genami w potomku? Czy przeżył czy też je przekazał dalej? Trzeba żyć tu i teraz i spełniać swoje marzenia!

Gość gość
Dokladnie. Z kobietami trzeba zaczac postepowac tak, jak postepuja z nimi Arabowie, Murzyni, czyli wykorzystywac je tylko do zaspokajania swoich potrzeb seksualnych, a cala kase poswiecac na siebie, silownie, solarium, dobre ciuchy, fryzjera, zainteresowania. Problem ewentualnego zakochania sie zostanie sam wyeliminowany, bo traktujac kobiety jako gorszy gatunek niesposob sie w zadnej z nich zakochac. Ewentualna ciaza nie jest naszym problemem, tylko kobiet.

Gość gość
Dokladnie tak samo mam.Stwierdizlem,ze one sa tylko do ******** i do niczego wiecej sie nie nadaja.

Gość gość
Gratuluję dojrzałości emocjonalnej autorze :/ Zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak, który tupie nóżką. Każdy człowiek ma swoje cierpienia, porażki i problemy na karku, ale to nie znaczy, że trzeba popadać ze skrajności w skrajność. Owszem, ludzie mają teraz nawalone we łbach, kobiety wskakują do łózka facetom, bo myślą, że w ten sposób zdobędą jego miłość heh... Wartościowy facet nie zniża się do tego, aby chodzić na d***** itp. Tyle w temacie...

Gość gość
ale wy nie chcecie wartościowych po za tym ja już żyje tylko dla swojego hedonizmu przynajmniej będę miał co wspominać na stare lata jak się fajnie jechało lambo po francuskiej riwierze albo przejechało harleyem route 66 ;) wole mieć takie wspomnienia niż rozwody kłótnie i zdrady...