Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka dała synowi na imię Justin, moim zdaniem dramat. Podoba wam się imię?

Polecane posty

Gość gość

Mnie wybitnie się nie pdooba, żal mi tego dziecka bo będą je wyśmiewać w szkole

Gość gość
HAHAHAHA życie dziecka można uznać za prze#ebane. W ogóle co to za imie??? Ludzie mają coraz bardziej nas#ane w głowach.

Gość gość
równie piękne jak Dżesika, Brajan, Alan, Nikola i tym podobne

Gość gość
hahaha, no masakra, w gimnazjum będzie mylony z dziewczynami i będą go nazywać Justyna.

Gość gość
beda na niego wołac Justyna albo Biber :O ja jak chodzilam do szkoly do chodzil do nas chlopak o imieniu Denis i oczywiscie byly wyzwiska denis penis wolali na niego TY PENISIE

Gość gość
hahaha, no masakra, w gimnazjum będzie mylony z dziewczynami i będą go nazywać Justyna.

Gość gość
Moja znajoma również tak dala synowi na imię chciała niby ze orginalnie no i teraz ma przekichane bo w przedszkolu wołają na niego Justyn od Justyny wiec moim zdaniem juz w ogóle calkiem zle

Gość gość
równie piękne jak Dżesika, Brajan, Alan, Nikola i tym podobne

Gość gość
Dramat!!!!!!

Gość gość
Jq się dziwię męzom tych mamusiek ze zgadzają się na takie imiona dla potomka :|

Gość gość
nikt nie bedzie biebera pamietal do tgo czasu

Gość gość
jest meskie imie Justyn, zapomniane, mam w rodzinie starszego pokolenia, mnie sie podobało.

Gość gość
Ale to Justyn a nie Justin jak Bieber. Dwa inne imiona

Gość gość
Justyn to jedno, a Jastin to co innego. Generalnie szkoda dzieciaka.

Gość gość
ale ona dała to imię temu Bogu ducha winnemu dziecku na cześć właśnie piosenkarza Justina, tylko nie dopytałam którego. Masakra.

Gość gość
Autorko z Tobą też chyba nie jest do końca dobrze prawda? Powiedzialas co myslisz w twarz kolezance czy tylko pod przykrywka anonimowosci obrabiasz tyłek koleżance, a w realu udajesz dobra koleżankę?

Gość gość
nie udaję dobrej koleżanki, bo nie jesteśmy dobrymi koleżankami. Na imię "Justin" zareagowałam po prostu słowami: "hmm, nietypowe". Co miałam jej powiedzieć, że ohydne? Obraza gotowa. Poza tym nie przepadam za nią, po prostu musimy się znosić w miejscu pracy.

Gość gość
Ale dlaczego nie powiedzialas jej, ze żal ci jej dziecka? Przez usta nie przeszlo? A w internecie tyłek obrabiasz. Żal mi ciebie. I dodam, ze moje dzieci maja normalne imiona ale nie wyobrazam sobie komentowac jak kto swojemu dziecku dal na imie, bo to jego wybór.

Gość gość
Ja myślę, ze do czasu aż on pójdzie do szkoły takie imiona będa zupełnie normalne. Nikole i Alany funkcjonują zupełnie normalnie i nie budzą żadnego poruszenia, to wy przesadzacie. Jak jakiegoś dzieciaka nie polubią to choćby się nazywał Janek czy Zośka to i tak nic nie zmieni i będzie miało przerąbane. tak samo nie przypominam sobie żeby za moich czasów Andzeliki czy Sandry były wyszydzane... dziewczynom nawet się podobały te imiona koleżanek i im zazdrościły, bo były inne, a nie Kaśki, Anki jak co druga w Polsce.

Gość gość
Zastanawia mnie ta stale utrzymująca się od kilku ładnych lat popularność dzikich imion. Dzikich, czyli żywcem wyrwanych z Ju-es-ej, czy innych Anglii. Po co? Żeby pośmiewisko z własnych dzieci robić? Podobno to wśród ludzi, którzy chcą dzieciom coś zrekompensować, np. słabe pochodzenie, biedę, brak wykształcenia rodziców, króluje trend nadawania dziwacznych imion. A efekt jest taki, że zamiast dziecko tym imieniem wywindować, jeszcze mu szkodzą. Jak ktoś wcześniej słusznie zauważył, chcesz dziecko wywindować to go czegoś naucz, bo samo imię nic mu nie da, najwyżej może mu zaszkodzić/

Gość gość
I pewnie jeszcze wymawia "dżastin" :D Oczywiście, że to Justyn, jedno imię ma przecież różne wersje językowe - tak samo jak Nicola to żeńska wersja imienia Mikołaj, a Andżelina to nasza swojska Aniela :)

Gość gość
zgadza się mądralińska kobito, przez usta mi to nie przeszło. Jakoś średnio widze mówienie komuś "słabo dziecko nazwałaś", bo raz że to nie moja sprawa, a dwa że to wolna wola rodziców. Moje oburzenie nic by nie dało a jeszcze pogorszyło stosunki między nami. Ty sie nie mądrz bo po to to forum jest vy każdy mógł napisać to czego być może w realu wstydzi się komuś powiedzieć. Weź maść na ból dojpy.

Gość gość
Angelika - tak, Andżelika - nie, wiocha na maksa. To jest normalne imię jak si─ę je zapisuje przez "g" a czyta przez "g" albo "dż". I nie rozumiem dlaczego to ma być egzotyczne imię. Moja kuzynka ma tak na imię, nadano jej to imię w roku 1988 więc bardzo dawno i wcale nie było wtedy egzotyczne a co dopiero teraz. w łeb się stuknijcie żeby Nikolę lub Angelikę porównywać do DŻASTINKA

Gość gość
do jednej z was wyżej - tak zgadza sie, wymawia to imie dżastin. wieś tańczy wieś śpiewa, jeszcze tylko brak chlewa

Gość gość
na cześć dżastinka timberlejka, na szczęście nie biberka. ciekawe, czy mąż nie zazdrosny o kim to żonka marzy po nocach. chore pomysły

Gość gość
No będzie w gimie miał ksywę "justynka"

Gość gość
brat Jessiki Mercedes ma na imie Justin :P

Gość gość
dla nas takie imiona są dzgwne, śmieszne ale myśle, że dzieci takie nie będą pośmiewiskiem bo teraz wkoło prawie wszystkie dzieci noszą ,,podobne" imiona dzieci sie od małego osłuchają to na placu zabaw to w żłobkach czy przedszkolach i to będzie dla nich normalka tak jak dla nas kaśki, aśki, anki czy agnieszki, dla pokolenia tych maluchów raczej dziwne będą imiona tych kolegów którzy noszą imiona tak jak ich rodzice, dziadkowie takie moje zdanie

Gość gość
A ja mam córeczkę Giulie (Dzulie). I uważam ze to piękne imię. Zajmijcie się swoim życiem.