Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zrobić stypę w Warszawie??

Polecane posty

Gość gość

Może mógłby mi ktoś polecić jakąś niedrogą restaurację najlepiej z polską kuchnią na stypę na około 30 osób?

Gość gość
a na ktorym cmentarzu pogrzeb? Tuż przy Bródnie mają taką restaurację, na Wólce/ Północnym jest też

Gość gość
przy Powązkowskim też jest restauracja Maria chyba i też tam stypy organizują Ale jeśli chodzi o ceny to podzwoń tam i się dowiedz

Gość KalinCIAKKK9
Ja byłam na dwóch stypach w Domu Kresowym i jak najbardziej polecam ten lokal!Co prawda restauracja jest poza Warszawą ale na prawdę mają super jedzonko i z tego co wiem to ceny mają okej.

Gość gość
Na ok. 30 osób z pysznym polskim jedzeniem odpowiednim miejscem będzie Restauracja Klimczok. Panuje tam spokojna atmosfera, obsługa nie narzuca się, potrafi uszanować sytuację. Mają ciekawe menu, bardzo smaczne i przystępne cenowo.

Gość Ludmila76
a czemu akurat kuchnia polska? ja moge ci polecic kuchnie hiszpanska w la iberice na burakowskiej. miejsce bardzo ladne, a jedzenie przepyszne.

Gość Maffka
Ja organizowałam konsolację w restauracji Ursus przy Factory. Jest przystępna cenowo, dobre menu i miłą atmosferę. Zapewniają nieograniczoną ilość miejsc parkingowych, ogromna to zaleta.

Gość gość
ja prdl, co za żałosna spamernia :o

Gość gość
Ja mogę polecić Ci Ellade na Białołęce. Byłem tam na konsolacji i było ok. Smacznie klimatycznie bez żadnych udziwnień. polecam

Gość Gość

Jeżeli chodzi o Cmentarz Północny, to z czystym sumieniem mogę Ci polecić "Przystanek Młociny".  Indywidualne podejście do klienta, miła i dyskretna obsługa, bardzo dobre jedzenie i świetna lokalizacja - te rzeczy zapadły mi w pamięci. Właściciel bardzo życzliwy i pomocny. Lokal nie jest położony bezpośrednio przy cmentarzu, co w mojej ocenie jest dużym atutem. Naprawdę szczerze polecam.

Gość Kasia

Witam. Dzięki za opnie na temat Ellady. Niedawno robiłam tam konsolację i potwierdzam powyższe. Super wszystko przygotowali. Bez żadnych ceregieli do których nie miałam głowy. Bardzo ładna knajpka pyszne jedzonko i fachowa obsługa. Polecam 

Gość Marzena

może w Kaniach pod Warszawą? tam jest taka elegancka sala: Astoria. Urządzicie tam stypę z klasą.