Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana zachowania faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie odnosnie zachowania faceta. Był on juz w kilku związkach. Jednak po każdym rozstaniu praktycznie szukał innej kobiety.Nie szczędził komplementów ,miał spore poczucie humoru. Az któregoś razu poznał pewną kobiete spotykał sie z nią ale musieli sie rozstac. Mineło juz duzo czasu ,a facet stał sie oschły do innych kobiet .Zamkniety w sobie,wycofany...Już nie prawi żadnej komplementów. Jesli rozmawia z jakąs to jakby na siłę. O co chodzi??Dlaczego tak sie zmienił?

Gość gość
Prosze niech ktos podpowie co to oznacza...

Gość gość
niech zgadnę, Ty jesteś tą ostatnią kobietą, po rozstaniu z którą tak się zmienił i chciałabyś usłyszeć, że to był dla niego widocznie wielki cios i rozczarowanie, bo kochał ją naprawdę, nie jak te "inne" ?

Gość gość
Niestety nie trafiłeś. Nie jestem tą ostatnią kobietą .Nie jestem żadną z tych kobiet.... Nigdy nie bylismy razem. Ale to bliska mi osoba.Pytam co to wszystko znaczy poniewaz on sam nie chce rozmawiac na ten temat,a ja i moi znajomi widzimy wielka zmiane w jego zachowaniu.

Gość gość
jest zly ze mu nie wyszlo

Gość gość
mysli o tamtej

Gość gość
Chyba naprawde sie w niej zakochal

Gość gość
moze się zawiódł

Gość gość
Ja serdecznie polecam wrozkę Sofii. Rozwiałaby Twoje wątpliwosci i pokazalaby do czego to wszystko zmierza.Wrozy online i konkretna i szybko wysyła odpowiedź. Wróżę u niej systematycznie i uważam , ze ma bardzo wysoką sprawdzalność. Polecam . tarocistkasofii@wp.pl

Podzielę się z Wami tym co mi się przytrafiło z Panem Ryba. Dodam że miedzy nami jest 10 lat różnicy, on jest starszy odemnie ja mam 25 lat jestem zodiakalnym Bykiem. Mimo tego, że jestem w młodym wieku jestem kobietą po przejściach, rozstanie z mężem z którym byłam 4 lata okazał się oszustem i strasznym kłamcą, w dodatku bardzo fałszywy i obudny. Zostałam mama ale nie o tym chciałam Wam opowiedzieć. W mojej pracy jakiś czas temu poznałam pewnego mężczyzne zodiakalna rybkę tak jak już pisałam wcześniej. Na początku wydawał mi się mega dziwny jakiś jakby za innych światów. Gdy tak mnie odwiedzał w pracy pod pretekstem, że przechodzi nie daleko itp polubiałam go. Piliśmy razem kawe, rozmawialiśmy o wszystkim i o tym co przeszliśmy w życiu. On zdrade swojej narzeczonej ja rozstanie z mężem. Bardzo fajnie mi się z nim rozmawiało i traktowałam go jako kolegę, kogoś przy kim dobrze się czułam i mogłam zawsze wszystko powiedzieć. To poznawanie siebie trwało 3 miesiące. Aż do momentu kiedy poprosił mnie o numer telefonu. Na początku się nie zgodziłam nie chciałam i nie byłam gotowa na to, żeby było coś poważnego. Po 2 tygodniach przyszedł znowu tym razem powiedział, że musi wyjechać do pracy i nie będzie go tydzień i czy mogłabym się zaopiekować jego rybką, zostawił mi kluczę do swojego mieszkania. Bardzo mnie to zaskoczyło i na początku się nie zgodziłam ale gdy się tak cudnie uśmiechnął, musiałam mu pomóc. Zostawił też karteczkę z adresem i numerem telefonu. Skontaktowałam się z nim, zaczoł do mnie pisać, dzwonić, proponował spotkania. Mimo tego, że ma taka prace że czesto wyjeżdża na pare dni w wolnych chwilach miał dla mnie czas. Zaczeliśmy się spotykać, mówił mi jaka ja to nie jestem piękna, że bardzo atrakcyjna i że go zachwyciłam swoją osobą, że jest zauroczony i mu nie przechodzi, było super nie spodziewałam się że tak będzie. Okazał się bardzo troskliwy, przyjacielski i taki kochany. Oglądaliśmy razem filny, piliśmy kawe, rozmawialiśmy, przytulaliśmy się.. Chociaż był trochę zamknięty w sobie i poważny taki stateczny. Ale to mi się w nim bardzo podobało. Doszło między nami do pocałunku bardzo namętny ale słyszałam o tych znakach że są dobrymi kochankami. Nie doszło między nami do bliższego zbliżenia mimo, że chciałąm i on też bardzo chciał odmówiłam mu było to dla mnie za wcześnie. Powiedział, że może dalej myśle o swoim byłym mężu i dlatego nie chce ja odp mu ze nie myśle i że poprostu to jest nie za dobry moment. Nie obraził się ale widziałam, że było mu przykro. Za jakiś czas zaproponował mi kolerzeńską przyjaźń.. trochę mnie to zdziwiło bo myślałam, że cos dla niego znacze. Powiedział mi, że lepiej żebyśmy się w sobie nie zakochali bo to trudne uczucie i że ja pewnie będę chciała wrócić kiedyś do swojego byłego męża. Oznajmiłam mu że nigdy w życiu tego człowieka nie będzie w moim życiu, że to dla mnie przeszłość. Nagle zwrot akcji przestał się odzywać, ja pisałam ale kiedy wyczułam, że mnie olewa przestałam pisać. Po dwóch dniach kiedy nie pisałam kompletnie nic, odezwał się jakby nigdy nic, pisząc o swoich palach na ten dzień. Nie próbowałam z nim wyjaśniać dlaczego się tak zachował, zapytałam tylko czy u niego wszystko w porządku. Powiedziałam, że jak będzie chciał to żeby się odezwał, że mi na nim zależy i docieniam go za to jakim jest człowiekiem ale nic na siłe. Póżniej się nie odzywaliśmy i nie spotykaliśmy ze sobą.. Po paru dniach zaczoł sam pisać coraz to więcej wiadomości, zaproponował spotkanie. . Nagle znowu czuję, że jestem dla niego ważna. Nie chcę się cieszyć na zapas bo nie pokoji mnie to, że się odsunął.. Poradźcie cos. .

Gość taka jedna anka
Halo jest ktoś na tym forum?????