Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i jak tam zimne szproty ile z was podejrzewa romans męża??

Polecane posty

Gość gość

hihi kłody i matki polki

Gość gość
Żebyś ty kiedyś się nie zastanawiała, czy facet cię nie zdradza....

Gość gość
ciekawe dlaczego ich zdradza, p********e matki polki dopiero jak facet idzie na lewo, to wtedy zaczynacie mysleć, że związek to też odpowiedzialność i to PODSTAWOWA, o czym zapominacie, najczęściej po porodzie, prawda? mija jeden rok, drugi, dziecko w gimnazjum, a wam się jescze w główkach nie wróciło do normy, aż was stary puści na gaciach samych, wtedy dopiero rozważacie jak należało działac miernoty marzę o romansie z zaniedbanym mężem zimnej dzietnej wielorybicy

Gość gość
Jak je zdradza to one dopiero wtedy sobie przypominają, że go kochają i pragną. I nagle okazuje się, że wszystko dla niego robiły, jasne. Jemu dzieci rodziły, jemu gotowały...a prawda taka, że dziecko sobie rodzą i sie zachowują jakby ich było, a gotują dzieciom, mąz dostaje przy okazji. ale jak idzie w długą, to nagle wersja sie zmienia i okazuje sie, że nie, to on był podmiotem numer jeden jasne w sumiedobrze, jakby ich nie zdradzali to by nigdy się nie dowiedziały co bło ważne

Gość gość
z drugiej strony wtdy dopiero mogą sie cieszyć, że matkopolkowanie było jedynym dobrym stylem życia, bo mąż i tak przecież odszedł... ale swojej winy w tym nie widzą i sprastwa, szkoda..

Gość gość
ja z byłym bylam 11 już nasamym początku wiązkumnie zdradzał .... więc przywykłam ...

Gość gość
ja z byłym bylam 11 lat już na samym początku mnie zdradzał ... więc przywykłam .... związek mało szczęśliwy (wesołytylko na zdjęciach i na pokaz) ... nic więcej