Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To że brytyjki nie są ładne to wiadomo nie od dzić ale powiem wam że

Polecane posty

Gość gość

mieszkając w Polsce oglądam nie raz teledyski brytyjskich wykonawców i to już nawet nie to że kobiety z UK nie są ładne bo to nic nowego, ale uważam że całe brytyjskie społeczeństwo nie jest ładne ani fajne. I jest coś w powierzchowności tych ludzi wszystkich, młodzieży tak samo co mi się nie podoba a co jest typową naleciałością ich narodowości, wiem to bo nawet jak widzę w jakimś programie produkcji brytyjskiej nawet jakiegoś gościa który ma rysy twarzy ewidentnie świadczące że pochodzi z Azji ale spędził w UK wiele lat to nawet ktoś taki wydaje mi się z powierzchowności nie wiem dokładnie o co chodzi czy o mowe, czy o sposób bycia czy o styl ale taki właśnie brytyjsko denerwujący. Dodam jeszcze że to nie jest jakieś wrogie ustosunkowanie do UK bo w polskich programach też mnie denerwuje ta nasza poczciwa polskość choć z drugiej strony kocham swój kraj ale oglądanie polskich seriali i filmów to już dla mnie zbyt wiele właśnie dlatego że denerwuje mnie w nich ta polskość i zwyczajność. To samo sie tyczy niemieckich produkcji, denerwuje mnie ta twardość niemieckiego języka. Tyle tylko że kanały polskie nie katują nas niemieckimi produkcjami ale brytyjskimi niestety już tak. A nie wiem z czego to wynika amerykańskie filmy nie denerwują już. Nawet jeśli treść jest głupia ale ja nawet nie mam na myśli treści tylko to coś co emanuje właśnie z bycia określonej narodowości.

Gość gość
ale dlaczego bełkot ? Uważam że mówie z sensem :D

Gość desi pani
faktycznie belkot i p********ie o d***e maryni

Gość gość
Znam kilka przepięknych Angielek i ten ich niesamowity, superseksowny akcent mnie rozpier/dala. :D