Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego to tyle trwa...8lat

Polecane posty

Gość gość

kiedys 8 lat temu spotykalam sie z facetem.mielismywtedu po 27/26 lat,spotykalismy sie jako para dosckrotko.jednak mimo ze nie bylismy juz wtedy j nadal nie jstesmy ,spotykamy sie.nie czesto no ale....zadne z nas nie wspomina o jakichs swoich zwiazakch .raz z nim rozmawialam mowiac ze nie powinnisy sie spotykac bo poznalam kogos....powiedzial ze ok nie bedzie i przeszkadzal....trwlo to tydzien...potym czasie cos w niego wstapilo latal pod blokiem wydzwanial po kilkadziesiat razy dziennie...przychodzil w najmniej oczekiwanych momentach... jednak ja sie rzstalam on z tego co wiem to tez sie rozstal...zastanawia mnie co .i po co nas cos popycha zeby sie spotykac

Gość gość
rozumiem ,ze jestes po 30,a pytania na poziomie podstawowki... tyle to trwa,bo jestescie niedojrzali co tu duzo pisac? tzw single zamiast isc do przodu cofaja sie w rozwoju.

Gość gość
Bzyknijcie się wreszcie i po kłopocie! Albo będziecie razem, albo znajomość szlag trafi.

Gość gość
i nawet sposób pisania na poziomie podstawowki, a nawet gorzej, bo dzieci w szkole umieją lepiej pisac od ciebie baranico

Gość gość
Serdecznie polecam wrozkę Sofii. Rozwieje Wasze wątpliwosci i pokaze do czego zmierza relacja .Wrozy online i konkretna i szybko wysyła odpowiedź. Wróżę u niej systematycznie i uważam , ze ma bardzo wysoką sprawdzalność. Polecam . tarocistkasofii@wp.pl