Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaczki Polaczki

Polecane posty

Gość gość

mam dla was złe info: nie umywacie się do Niemców, Włochów, Francuzów i Anglików. Mało że przystojni i przy kasie, to jeszcze uwielbiają i bardzo szanują Polki, uważają nas za najlepszy materiał na żonę :) Także kobiety, zostawić tych obwiesiów, nie będziecie żałować bo nawet nie wiecie jaką wartością jest Polka za granicą. Jest szał na naszym punkcie :)

Gość gość
szał, ale chyba w tanich burdelach :-O

Gość gość
Dokładnie, jakoś polacy mają zbyt duże wyobrażenie o sobie np. w stosunku do niemców, myślą że są tacy super i kobiety powinny za nimi latać i się starać jeszcze. Dobry żart :D

Gość gość
Nie skarbie, nie w burdelu. Oni nas wielbią za nic, za sam fakt przebywania z nimi :) Każdy mówi, że marzył o Polce bo ich kobiety są całkiem inne, nie chcą się wiązać, małżeństw. Już miałam kilka propozycji matrymonialnych i to od nie byle kto :)

Gość gość
A polaki cebulaki dalej myślą, że kobiety powinny im nadskakiwać. Niedługo każda będzie miała obcokrajowca a wy będziecie znowu dostawać bólu dooopy ze złości, bo żadna niezainteresowana.

Gość gość
Ja mam Niemca, wspaniały, wierny mąż, oddany mi i dzieciom, spełnia każdą prośbę. Polak był jego przeciwieństwem, aż żałuję, że straciłam tyle czasu na niego :O

Gość gość
nie ma to jak wylewać żale w internetach cwaniary :D

Gość gość
Kobiety wyjeżdżajcie stąd i szukajcie facetów za granicą, autorka ma rację. Tutaj samo badziewie.

Gość gość
Prawiki z kaffe uwazaja ze sa super partia,

Gość gość
faceci z Polski to porażka, trzeba to wreszcie szczerze napisać

Gość gość
Angole to brzydale - nawet ich rodaczki nie chcą.Tylko piłka nożna i piwko w barze z kolegami.Kobieta to dla nich dodatek. Francuzi - różni,są przystojni,są i brzydale.Szanują kobiety. Włosi - skoro Niemki,Francuzki,Angielki,i kobiety z innych krajów jeżdżą do Italii szukać faceta to mówi samo za siebie.Są przystojni to trzeba przyznać,szarmanccy,lubią kucharzyć,kobieta dla nich to bogini.No i ta ich chorobliwa czasem zazdrość. Niemcy - podobnie jak Francuzi.Kwestia gustu.Sztywniejsi od Francuzów czy Włochów,czyścioszki i pedanci. Ogólnie to uważani są za służbistów o niewielkim poczuciu humoru.