Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę go zabić!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

O ciąży podjęliśmy decyzję wspólnie razem z mężem więc brałam leki, jeżdżę na monitoring i gin kazał działać wczoraj i dzis. Wczoraj był seks ale dziś zasnął! Akurat dziś jak jest 14dc on zasnął! !!

Gość gość
Jak na przyszłą matkę to jesteś trochę infantylna.

Gość gość
tragedia straszna albo jeszcze gorsza... zrób pomnik tym plemnikom

Gość gogotora
No jak ktoś się stara o dziecko to ma znaczenie właśnie ten dzień.... Nie ma co się śmiać.... myślicie że dziewczyna jest głupia czzy coś w tym stylu ale ona po prostu chce zajść w ciążę i ja to rozumiem bo starałam się rok i każdy muesiac to wieczność i też kilka razy było tak ze akurat w te dni nie mogliśmy uprawiać seksu. ..

Gość gość
tak to już jest w długich związkach. Jakby miał przelecieć jakąś inną babke to za pewne sen i zmęczenie by go odeszły

Gość gość
daj spokoj ja zaszlam w ciaze na seksie 2 dni przed owulka wiec te wczorajsze plemniki juz cie zaplodnily nie wiesz ze one i tak musza kilka godzin dojrzewac w drogach rodnych zeby byly zdolne do zaplodnienia wiec jak dzis masz owulacje to wczoraj bylo jak najbardziej na miejscu

Gość gość
Mam nadzieję bo ja jestem już po 30 i tak się zajelam karierą ze obudziłam się za pozno,z problemem....

Gość gość
no i co z tego ze po 30-tce. Ja miałam 32 jak sobie wymyśliłam nagle by w ciąże zajść. Myślałam że bede sie pół roku starać a tu mnie mój organizm zaskoczył. Mój też następnego dnia wrócił pijany z knajpy i poszedł spać, byłam zła. Zupełnie niepotrzebnie. Jak sie potem okazało byłam już w ciąży

Gość gość
Ja bym tam obudziła.

Gość gość
Ja nie lubię się prosić. .. Usłyszałam tylko czy może być rano... W sumie wczoraj był seks jutro mam monitoring jak się okaże ze owulacja była to wczorajszy seks wystarczy jak nie bylo to jutro będzie seks. Już mi przeszło...chodzi o zasadę... muszę lykac prochy zeby się udało zajść w ciążę, to nie są witaminki niestety,zrywam się od tygodnia z pracy na monitoring, po tych lekach mam gorsze krosty niż jako nastolatka,poce się jak wieprz... jezeli robimy razem i to jest wspólna decyzja i byliśmy na to przygotowani i ja "poswiecam sie" to on też się może "poswicix"i pójść później spać

Gość gość
co drugi dzien przy staraniach jest ok, ponoc seks codzienie nie jest wsazany bo sa niedojrzale, lepiej co 2 dni

Gość gość
Z tymi dwoma dniami to nie do konca. Ja zaszlam dwa razy w ciążę dopiero w miesiącu kiedy seks był codziennie.

Gość gość
A jak dawno podjęliście decyzję o gotowości na dziecko? Bo nie mów, że początek drogi a już cykle wspomagane, etc. i takie cyrki..

Gość gość
ja p*****le kobieto uspokuj sie z takim spieciem ciezko ci bedzie zajsc w ciaze- za bardzo napierasz i powodujesz presje-współczuje mezowi odpusc troche bo nic dobrego z tego nie bedzie poi za tym co z tego ze jestes po 30 wy sie tytlko spinacie a to czy jestes poi czy przed nie ma znaczenia-skoro ktos ma problem to miałby go rowniez wczesniej

Gość gość
Eeeee, a nie przyszło ci do głowy żeby go po prostu obudzić? Nie budzicie się czasem wzajemnie na numerek w środku nocy?

Gość gość
to ja autorka, nie spinamy się jesli chodzi o ciąze, ja w marcu poroniłam a teraz sie okazało sie ze nie mam owulacji i dlatego musze brac prochy i ten cały monitoring. Podchodze do tego ogólnie z luzem ale kontrolowanym :) czyli przez lekarza mam wyliczone co gdzie i kiedy (nawet nie patrze w swoj kalendarzyk) i jaos nie siedze tydzien przed @ i nie robie po 3 testy dziennie. Chyba nie mam na to czasu... tak jak pisąłam juz mi przeszło ale a co do budzenia to usłyszałam ze moze rano....

Gość gość
nie spinamy się jeśli chodzi o ciąże?! :o "Wczoraj był seks ale dziś zasnął! Akurat dziś jak jest 14dc on zasnął! !!" no na pewno, zero spinki :o :o :o

Gość gość
gość dziś starałas sie kiedys o dziecko długo? chyba nie!!!!! nawet jak sie planuje dziecko "bez spinki" to chyba wie kiedy powinien sie kochac, no chyba ze gościu seks uprawiasz codziennie i nie patrzysz na dni bo ja seksu codziennie nie mam...