Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Ale się Pan zmienił"

Polecane posty

Gość gość

No dobra ostatnio poszedłem złożyć wniosek o wydanie nowego dowodu, jako iż mój za mies. straci ważność. Czekam w kolejce na swoją kolej, no i wreszcie wchodzę do pokoju, a tam dwie dewotki, jedna starsza, a druga taka młodsza, widać, że ok. 20stki jest, więc fuchę w urzędzie ktoś jej załatwił z rodzinki. No i tak podchodzę do starszej, żeby złożyć wniosek, a one, że musi do wc. Jakoś jak była przerwa to roześmiane idiotki w najlepsze, a jak ja wchodzę to jej się srać zachciało? No to ta młodziutka zaczęła sprawdzać mój wniosek. Następnie wręczyłem jej dowód orqz nowe zdjęcia. Gówniara zobaczyła dwa zdjęcia, różnica 10 lat i wyskakuje z tekstem "No, ale się Pan zmienił". Przepraszam, ale co ta aluzja miała znaczyć? Czy ja tą kobietę prosiłem o personalną opinię na swój temat? Nie. To było prostackie i bezczelnale jak przystało na tępego babiszona, ale nie chciałem robić siary, i poprostu ją zlałem i nie odezwałem się ani słowem. Wiele razy załatiwałem coś w urzędach i nigdy nie miałem takich akcji, kiedy byłem obsługiwany przez faceta. Rok temu wyrabiałem paszport, a kobieta mówi prawy do mnie "Daj prawy paluszek skarbie". Jaki skarbie? Dla ciebie jestem Pane, ty niewychowany babiszonie. Biurwy kobiety są najgorsze. To ich współchwalanie się nie zna granic. Albo rozmawiają z tobą jak z debilem albo są opryskliwe. Ktoś naprawdę powinien zabrać się za te nadęte suqi.

Gość gość
maja cie za gowno bo moze nie jestes jakis przystojny i nie jestes bogaty albo na takiego nie wygladasz. do tego babsztyle potrafia wszystko czytac z mordy i albo jestes jakis wystraszony albbo masz jakas łagodna ta twarz i spojrzenie i one wtedy przystepuja do ataku bo jeszcze nie widzialem zeby jakiemus typowi z agresywnym psychopatycznym wyrazem mordy podskakiwaly. do takich zawsze na kolanach podchodza. znam Twoj bol

Gość gość
Po prostu jakbys wszedl i robil na nich wrazenie albo by sie ciebie baly to w zyciu by tak mordy nie otworzyla zadna. One sobie zawsze pozwalaja do slabych jednostek takimi tekstami bo wiedza ze nie stanowisz zadnego zagrozenie albo na tyle nisko cie oceniaja po wygladzie ze maja cie w d***e i gadaja co im slina na jezyk przyniesie.

Ja zgadzam się z autorem, biurwy to najgorszy sort. Wysokie mniemanie o sobie{niczym nie poparte}, oderwane od rzeczywistości ameby, wymagania wobec innych wzięte z sufitu. Taka charakterystyka postaci na skróty, oczywiście nie dotyczy 100% obleganych stanowisk, czasem trafi się rodzynek:).

Gość gość
Chyba się mylisz w stosunku do tej pogardy. Ja nie mam patologicznej twarzy, nie jestem dresem, ale nie jestem też wystraszonym chłopcem. Jakby trzeba było to był po niej pojechał i by babiszonowi było łyso, ale nie chciałem robić problemów. Dla mnie to była czysta formalność i tyle. Nie chciałem być chamski, a mógłbym ją pojechać tekstem w stylu "A Pani to niby się nie zmieni za 10 lat?". Powiedzmy sobie szczerze 10 lat to kawał czasu to raz, dwa na nowym formacie zdjęcia człowiek wygląda jak bandyta, brakuje ino tabliczki. Przedtem robiło się zdjęcia z pół profilu i można było się uśmiechnąć lekko, a teraz patrzysz się prosto w obiektyw, zero uśmiechu, to wyglądasz mega poważnie, więc ma się wrażenie jakbym zmienił się z chłopca w mężczyznę. Gdyby format był stary to poza różnicą w długości włosów reszta byłaby bardzo podobna. Poprostu młoda ci-zia wykazała się brakiem taktu, a ja nie chciałem robić z igły widły i ją zlałem. Potem będę coś potrzebował załatwić w urzędzie, a taka sucz by mi mogła problemy robić.

Gość gośćmglawica
tak skarbie :-) wybacz,no właśnie wszystko rozchodzi się o ten takt,o wyczucie delikatność ,i niestety tego nie da się nauczyć to jak myśli..jeden ma szlachetne inny plugawe ,tak olewać chyba że chcesz uczyć :-)

Gość gość
Swoją drogą to pewnie nigdy by tak nie powiedziała kobiecie, która ma pod 40stkę, bo to by miało jednoznaczny wydźwięk w stylu, "aleś się babo postarzała". A wiwmy, że kobiety mają bzika na punkcie wyglądu, więc pewnie szły by tam na noże :D.

A tak z ciekawości, co kobiety podziwiają w innych kobietach, jeśli chodzi o fizyczność?

Gość gość
rysy twarzy i gęstość włosów

Gość gość
"dwa na nowym formacie zdjęcia człowiek wygląda jak bandyta, brakuje ino tabliczki. Przedtem robiło się zdjęcia z pół profilu i można było się uśmiechnąć lekko, a teraz patrzysz się prosto w obiektyw, zero uśmiechu" Święte słowa. Na zdjęciu w dowodzie, wyrabianym w 2006, mam zdjęcie z półprofilu i wygląda to spoko. Dwa tygodnie temu robiłam zdjęcia do nowego dowodu. Wyglądam, jakbym się urwała z więzienia o zaostrzonym rygorze. Bardzo zaostrzonym. A tej babie trzeba było powiedzieć, że sobie nie życzysz takich uwag. Co to ma być?Ona tam jest od obsługi klienta jak dupa od srania, a zakres jej kompetencji z pewnością nie obejmuje komentowania, jak kto wygląda po iluś tam latach. Bezczelność i tyle.