Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmarny wyglad.

Polecane posty

Gość gość

Przed ciaza bylam mloda piekna kobieta. Dopiero teraz zrozumiałam jak bardzo nie doceniałam swojego wyglądu. Może ktoś powie ze wygląd nie jest wazny ale i tak wiadomo ze to sciema bo wygląd widzi każdy i ocenia. W ciągu roku ze zgrabnej kobietki stalam się nieatrakcyjna i po prostu brzydka. Mam wielki sflaczaly biust,cellulit dosłownie wszędzie, obwisly brzuch i w dodatku po porodzie zaczely mi wypadac wlosy i mam mnóstwo pryszczy. jestem okropna i zdaje sobie z tego sprawę, wstyd mi wyjść do ludzi. Czy jest jakas szansa ze odzykam jeszcze dawny wygląd?

Gość gość
Nie ma takiej szansy, no chyba, że cofniesz się w czasie. Wszyscy się starzejemy i nic nie poradzisz.

Gość gość
Spokojnie i powoli wrócisz do formy:) zacznij od ćwiczeń, większej aktywności, zdrowo się odżywiaj, wklepuj dobre maseczki we włosy i za jakiś czas wrócisz do formy:))) całe życie przed Tobą:)

Gość gość
mam nadzieje ale wszędzie slysze ze po roku od porodu powinnam już wygladac lepiej jednak nic się nie zmienia jak na razie... mam diete i sporo ruchu.