Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesc czy tesciowa z kim lepiej trzymac ?

Polecane posty

Gość gość

masakra... Nie wiem czy mój mąz jest mamisynkiem, bo bez wahania sie wyprowadzil z domu zeby ze mna zamieszkać na wynajmowanym mieszkaniu.. ale nie zostal nauczony w domu TAK WIELU RZECZY... strasznie sie zderzyl z wydatkami, na jedzenie , środki czystości, mimo ze czyns nie byl duzy, ale w domu nie dokladal sie ani zlotowki i chyba myslal ze wszystko sie pojawia samo. Ale nauczyl sie w koncu, ze musi odkurzyc, czy pozmywac , smieci wyniesc.... ale teraz mamy zamieszkac u niego w domu rodzinnym ,;/ i przeraza mnie to jak inny sie tam staje... nawet sniadanie jemy jak wszyscy wyjda z domu , o czym to swiadczy ? juz nie zmywa, mam wrazenie jakby sie tego wstydzil, ze ktos zobaczy.dodam ze tesciowej kazdy ustepuje bo nie chce sluchac jej gadania , grzebie po szafkach, sprawdza listy, a jak nie sprawdza to truje d**e zeby jej powiedziec co to przyszlo, po mnie poprawia koldre ( scieli po swojemu ) a jak nas nie ma to sie przyznala ze spi w tym samym lozku co my i pod nasza koldra... o co w tym chodzi ? Z kolei tesc, wporzadku facet, ale pantoflarz... i czasem nie wiem czy to co mowi to jego slowa czy tesciowej. Moze ktos ma jakies rady jak dobrze zaczac wspolne mieszkanie na jednym pietrze ?