Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez imigrantów obawiam się, że za kilka lat w Polsce będzie jeszcze gorzej

Polecane posty

Gość gość

Europa umiera w męczarniach przez tą hołotę. Jak tak dalej pójdzie to obawiam się, że wielu z nas nie dożyje starości czy nawet średniego wieku, bo oni zrównają nas wszystkich z ziemią. Mnożą się na potęgę, ciągną zasiłek, nic nie robią i domagają się jeszcze więcej. Tylko czekać aż kontynent stanie w płomieniach w tym nasz kraj. Nie chcę sobie wyobrażać jak w przyszłości kiedy będę miał dzieci mogą być pobite przez innych małych brudasów tylko dlatego, że nie wyznają islamu. Przeraża mnie również fakt, że nasze kobiety kompletnie to nie interesuje. Mało tego, wszelki negatywny przejaw w stronę ciapatych odbierają jako wielki rasizm, ksenofobię i zacofanie. Wiele z nich ciagnie do nich nie zważając kompletnie na konsekwencje jakie niesie taka znajomość. Widzę, że wiele (nie wszystkie, ale bardzo wiele) ma wyprane mózgi przez tolerancyjną propagandę i kompletnie już nie myśli. Czy Waszym zdaniem jesteśmy również na straconej pozycji co reszta krajów Europy? Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
OD wschodu fala ukraincow a od zach muslimy . Za 50 lat nie bedzie tu bialego czlowieka.Jedynie ucieczka z eurokalifatu gdzies daleko ratuje

Gość gość
Mam nadzieję, że jak PiS dojdzie do władzy to przywróci kontrolę na granicach. Inaczej ta islamistyczna zaraza także nas zaleje i zniszczy. A co do Ukraińców to są akurat biali ludzie, chrześcijanie i ich imigracja nie stanowi zagrożenia, a nawet będzie potrzebna ze względu na zapaść demograficzną, którą zafundowali nam politycy ostatnich 25 lat "wolności". Ktoś na nasze emeryturki będzie musiał robić.

Gość gość
Jedynie ucieczka z eurokalifatu gdzies daleko ratuje X Właśnie taki mam zamiar i nie będę czekać aż to się wszystko zacznie,tylko jak najszybciej

Gość gość
gdzie masz te kobiety, które tak ciągnąć do arbuzów? linki, proszę ja tam widzę wśród kobiet tę samą niechęć, co wśród mężczyzn

Gość gość
@ gość 13:28 Wystarczy tutaj na forum poszukać takich tematów. Nie raz jak tu wszedłem to włos się na głowie jeży o tym co tu piszą i jak ich bronią, że to my jesteśmy zacofanymi ksenofobami.

Gość gość
. Przeraża mnie również fakt, że nasze kobiety kompletnie to nie interesuje XXX Z tym się zgodzę

Gość gość
Do Polski nie przyjadą, widzisz że ci wszyscy co na ciężarówka jadą to sie przez Węgry, Austrie do NIEMIEC pchają i dalej na zachód bo tam mają dobry socjal, w Polsce kto ci coś da? W Polsce żeby głupi zasiłek dla bezrobotnych dostać to musisz przepracować minimum 12 miesięcy w okresie ostatnich 18 miesięcy i to i tak g*******e pieniądze dostaniesz, z MOPSu będę grosze ciagnąć? Oni wolą na zachód, u niemca popracujesz pół roku i masz zasiłek dla bezrobotnych praktycznie cały czas, są tacy co kilkadziesiąt lat nie pracują tylko żyją z zasiłku, może nie luksusowo ale z tego da sie wyżyć, takie ciapaki z tego ciągną plus jeszcze na kikoro dzieci i wtedy to można żyć. Polska nie jest zbyt aktrakcyjnym krajem dla nich

Gość gość
Niestety ale to prawda ze ciagną do kebabow. Ja studiowalem 6 lat medycyne we WRocławiu- rownolegle do naszego wydzialu gdzie studiowalo na roku 220 osob jest utworzony tzw "english division" gdzie jest okolo 80-100 osob spoza Polski. Polowa to araby. Nasze polskie dziewczyny bardzo ciagnely do nich. Pamietam jak poszedlem do akademika jubilatki bo mialem tego dnia doniesc kolezance materialy na farmakologie, pomylilem sie i wszedlem do pokoju o numer wczesniej, patrze a tam moja slodka, niewinna kolezanka z grupy (taka szara cicha myszka, ale dosc ladna) pod arabem. Z 5 sekund jeszcze ja mowiac wulgarnie posuwal zanim sie kapneli ze tam stoje. Tzn zaraz pozniej wyszedlem bo te 5 sekund po prostu stalem zamurowany. I to juz bylo dobre 4 lata temu

Gość gość
w dalszym ciągu poproszę o linki do tematów, w którym kobiety nawołują do akceptacji arabów moje otoczenie żeńskie od arabów trzyma się z daleka i na ulicy dostrzegam raczej niechęć wobec nich, więc nie uwierzę tak łatwo, że przypadki, które opisujecie wy i media nie są sporadyczne

Gość gość
Moje koleżanki też trzymają się z dala od kolorowych i to bez względu na to, czy mieszkają w Polsce, czy wyemigrowały na zachód (głównie do UK), ale było sporo takich wypowiedzi tutaj na kafe.

Gość gość
świetnie, ale ciężko mi owe wypowiedzi znaleźć, bo nie byłam przy nich obecna i nie wiem jakich fraz używać, by google złapało dlatego tych, którzy pamiętają takie wypowiedzi, poproszę o linki do nich