Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim stanie macie zęby??czy jesteście zadowoleni z nich???

Polecane posty

Gość gość

czy macie jakikolwiek zab leczony juz??a nie daj boże nawet kanalowo?

Gość gość
o jezu :o znowu ty?

Gość gość
Ja p*****le od dawna wiadomo, ze Polacy mają fatalne uzebienie i duze braki, a Ty pytasz czy mają juz leczone. Pytanie powinno brznieć ile zębów wam pozostalo i czy są zaleczone. Jak znam to forum to oczywiscie uzebienie pelne i zdrowe, bo tu same ,,misski,, siedza:D

Gość gość
tu siedzą kobiety po wileu porodach, a ciąża wyniszcza zęby, więc raczej pozytywnej odpowiedzi się nie doczekasz

Gość gość
ciąza nie niszczy zębów..co za bzdety. moja siostra urodzila dwoje dzieci i ma 40 lat i nie myje zębów nawet ,a ma wszystkie zdrowe i swoje,bez plomby,stomatolodzy skladaja jej szacunek. więc nie pieprzcie.

Gość gość
kanalowo juz 3 i brak 2 zebow po wypadku. Jestem kobieta

Gość gość
ja mam już sporo plomb, w tym roku doczekałam się ich nawet z przodu a o zęby dbam od dziecka i myje je codziennie, wiem że to niewiarygodne

Gość gość
ciąza nie niszczy zębów..co za bzdety. moja siostra urodzila dwoje dzieci i ma 40 lat i nie myje zębów nawet ,a ma wszystkie zdrowe i swoje,bez plomby,stomatolodzy skladaja jej szacunek. więc nie pieprzcie. x a ja myje zęby codziennie od dziecka i dbam o nie a i tak robią mi się dziury i ktoś mi powie że próchnica to efekt zaniedbania?

Gość gość
Mam zaplombowane wszystkie cztery 6 i to tyle,dbałam,myłam,plukałam ryj,a i tak mam słabe szkliwo.Miałam aparat na zębskach górnych i dolnych z powodu wady zgryzu,teraz jest ładnie,lubię się szczerzyć od kiedy są proste.