Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość5756g

to jest przyjazn ?

Polecane posty

Gość gość5756g

Moja teraz juz byla kolezanka jest po rozwodzie, były robi jej pod górę próbując odebrac dzieci , sam nie jest święty bo związał sie z jej przyrodnia siostra . Ona sama ma faceta ktory ma żonę i dziecko i obiecuje od roku ze obejdzie od niej. Przyjaznilysmy sie od 2 lat , widywalysmy sie praktycznie kazdy dzien , ale z niewidomych przyczyn mi jej facet mnie nie akceptuje . Powstawały jakies śmieszne konflikty , bo za często sie widujemy , ja sie odsunelam od tej znajomości nie chcialam jej wchodzić w drogę bo wiem ze jest zakochana , w sierpniu widzieliśmy sie 2 razy , ostatnim razem w sobote gdzie zrobilysmy grilla i pozegnalysmy wakacje . No i tu sie zaczęła jazda ...... Ze piłyśmy drinki, ze bylam za dlugo , ze nie rozumiem ze ona musi planować dzieci . Ja tez mialam w zyciu problemy i teraz kiedy wszystko sie układa musze wysłuchiwać jego gadania jego pisania Dodam ze za kazdym razem to ona mnie zaprasza i proponuje . Zakończyła ta znajomość nie będę im wchodzić w drogę !

Gość gość
To jest dobre rozwiązanie ? Chociaz skoro sama nie zabiegała o zmianę decyzji to chyba nie mam czego zalowac .