Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o uchodźcach? Tylko szczerze...

Polecane posty

Gość gość
No co ty :D jak mozesz tak mówić j****y rasisto? Oni tylko uciekaja przed wojna:( topia sie po drodze:( miej litosc Czlowieku z dziczy:D

Gość gość
Codziennie zbiera sie szefostwo Unii i zastanawia się, jak tu podzielić imigrantów, bo nikt ich nie chce. Nikt natomiast nie zastanawia się, jak zatrzymać ich napływ. :o W piątek była rocznica zamachu na WTC. Oglądałam film dokumentalny, wróciły do mnie wspomnienia tamtych chwil i cały cza się zastanawiałam, dlaczego to nas niczego nie nauczyło i teraz zapraszamy tych morderców do Europy, aby żyli na nasz koszt, a potem nam obcięli głowy, bo jesteśmy niewiernymi psami.

Gość gość
uchodźcy - to kobiety z dziećmi uciekające z kraju objętego wojną, a im faceci zostają i walczą o kraj. A tu kobiety z dziećmi zostały w kraju - skazane na gwałt, zarżnięcie, zbombardowanie, a ich faceci uciekli do Niemiec na socjal - ale wszak będą się za nie modlić :O

Gość gość
jeżeli kobieta jest dla nich nic niewartym śmieciem, to po co wydawać na nią tysiące euro i obciążać łodzie?

Gość gość
Uchodźcy uciekają przed reżimem Asada i przed Państwem Islamskim (ISIS). Mylicie ofiary z oprawcami. To ISIS to skrajni islamiści. Część uciekinierów to chrześcijanie... Uciekają od 2011 roku - mówi wam coś słowo Lampedusa? Nie toną od wczoraj. "Jestesmy rasistami bo chcemy normalna katolicka polske"- ech, polski katolicyzm, który ma gdzieś własnego papieża. A zdrajcy Polski to są ci co niosą flagi celtyckie razem z polskimi i to jeszcze ze znaczkami Polski Walczącej. Wycieracie sobie tym gęby, chwaląc Hitlera i przyznając się do rasizmu. Wstyd.

Gość gość
Co ty pirdolisz jacy tam są chrześcijanie, owszem teraz wszyscy za tokowych bedą sie podawac

Gość gość
Mieszkam w Niemczech, widze tych uchodzcow coraz wiecej Co mysle ? KObiety, starsi mezczyzni i dzieci powinni byc przyjmowani bezwarunkowo, lokowani w miejsach dla nich przyjacnych, socjal zapewniony , opieka nad dziecmi i nauka jezyka obowiazkowa. Mlodzi powinni byc zawracani do swoich krajow . Juz lataja i zbieraja pieniadze na ulicach , porozumiewajac sie mowa ciala, np Kobietom wysylaja buziaczki i mowia ?my love danke "...

Gość gość
Nie chce ich w Polsce. W wiadomościach podawali, że mała dziewczynka wyszła z mamą z biblioteki. Przyleciał facet z siekierą i rąbnął ją w głowę tą siekierą siekiera utkwiła w głowie a dziecko umarło :'( Najgorsze jest to, że się okazało, że to najprawdopodobniej był Muzułmanin!! Niech spieprzają nie chce ich tu -.-

Gość gość
to nie był debilko muzułmanin tylko chrześcijanin, swiadek Jehowy, Syn naszej nauczycielki - POLACY! moja droga POLACY!

Gość gość
Ludzie zastanówcie się skąd oni biorą na to pieniądze,jak taka rodzina 4-osobowa musi zapłacić około 60tyś euro za dostanie się do europy.Co sprzedali działki budowlane rozpirzone przez bomby, a może zniszczone mieszkanie.Rozsadzą Europe od środka,to przykład współczesnego konia trojańskiego.Oni już krzyczą że chcą mieszkań,szacunku i pracy,zaraz swoich kościołów i dzielnic,a jak sie nie podoba to poślą wam synka do szkoły z wyprodukowanym w kuchni ładunkiem i rozniesie pół szkoły.teraz stoi kilka set tysięcy u progu Europy,a za chwile kilka milionów.Ja mówie posłać tam atomówke i po problemie tym bardziej że ziemia się przeludnia.

Gość gość
Ja podzielam zdanie większości. I nie ma to nic wspólnego z rasizmem; mieszkam w Niemczech i widzę co się dzieje. Czytam artykuły, oglądam różne reportaże NIE z TVN ,tylko pokazujące prawdę. Nie chcę ich w Europie; nie chcę być zmuszona do zakładania szmat na głowę i wydawania za mąż 12-14 letniej córki, która w tym małżeństwie byłaby pewnie bita i gwałcona. U nich nie obowiązuje żadne prawo poza szariatem; innowierców należy zabijać,tudziez najpierw spróbować przekonać na islam. Kobiety są niczym, mogą z nimi robić co chcą.. dzieci- jeśli to chłopcy, to pranie mózgu od dziecka na takich samych dorosłych psycholi,jeśli to dziewczynki- pranie mózgu,ale w inną stronę: ma być uległa,posłuszna,pokorna,nie zadawać pytań,niczego nie kwestionować,rodzić dzieci, znosić upokorzenia w milczeniu. Zreszta...urodzenie dziewczynki to dla nich tragedia,nieszczęście dla rodziny. Tylko płeć męska się liczy. No wybaczcie,ale w takim świecie nie zamierzam żyć. Dalej,uważam,że Polska jest,póki co,jednym z najbezpieczniejszych krajów..bo oni nie chcą do Polski,tylko właśnie do Niemiec, ewentualnie Francji czy Austrii. Nie zamierzają pracować ani stosować się do prawa europejskiego powołując się właśnie na rasizm i dyskryminację. To są jakieś jaja. Sami zresztą mówią,że to nie pieniądze Unii ,tylko Allacha. To nie ziemia niemiecka,szwedzka,angielska, tylko ziemia Allacha. No proszę was.

Gość gość
oglądaliscie dziś Panoramę? jeden ciapat mówi, że nie chce zostać w chorwacji, woli do niemiec, bo tam daja pieniądze i jedzenie, a drugi ciapat jęczał, że mu źle na węgrzech, bo tu trzeba codziennie jeść makaron, a w niemczech jest o wiele lepiej hahahaha kur/wa może jeszcze szampan z kawiorem? poszukajcie sobie dzisiejszego wydania panoramy to yebniecie śmiecham :P Ja już biore drugi etat żeby zarobić na ich godne życie :P

Gość gość
Europa jest głupia i za to zapłaci.

Gość gość
Nie rozumiemtej poprawnosci politycznej. Zacznijmy nazywac rzeczy po imieniu czemu to takie trudne? Ludzi ktorzy sa przykazni tej cholocie posinno sie wyslac do ich dzielnic i wtedy z nimi porozmawiac poznac ich. Ciekawe gdzie ich zamelduja. Kto chce miec ich za sasiadow. Bac sie wyjsc z domu a co dopiero dziecko wypuscic na podworko. Ja sobie nie zycze zeby chocby zlotowka z moich podatkow trafila na zasilek dla nich. Jest u nas tyle rzeczy do zrobienia. Mam wielka nadzieje ze osiedla ich przy tych przychylnie nastawionych. I tak powinno byc kto jest za to niech tam ich przyjmuja obok jego domu. Moje miasto jest na nie. U nas w miescie jest 3 moze arabow. Kreca kebaby nic do nich nie mam. Ale 3 to juz. wystarczy.

Gość gość
Po raz pierwszy w życiu byłam skłonna zgodzić się z Kaczyńskim. Powiedział to, co myśli 99% Polaków. A rząd rżnie głupa, że to biedni uchodźcy, bla, bla, a PiS jest partia ksenofobiczna i nieeuropejską. Nie rozumiem, co ma wspólnego z europejskością przyjmowanie bandytów, morderców i gwałcicieli, którzy tylko marzą o tym, aby nam uciąć głowy, a Europy zrobić kalifat. Dla mnie to objaw głupoty i krótkowzroczności a nie dowód na posiadanie szerokich horyzontów. Już Niemcy mają problem jak zrobić octoberfest, bo to może rozdrażnić biednych, przemęczonych uchodźców.

Gość gość
nie potrzeba ich w naszym kraju niech panstwo da prace i mieszkania polakom kiedys ktos mowil ze elropa bedzie plonac i na to sie zanosi nikt tego nie widzi sami prawie chlopi zdrowi stoja na tych granicach a gdzie dzieci i kobiety

Gość gość
8.41 reszta dopiero tu ściągnie ! Wg opinii ze Skandynawii jeden uchodźca może sprowadzić średnio 4-7 osób !! Czyli z 10 tysiecy robi sie 40-70 tysiecy ludzi na garnuszku państwa !!! Wesoło prawda ?!

Gość SmiliSmali
Ja rownież nie chce ich wiedziec. Zobaczycie,że niejednemu naszemu zrobią krzywdę, dla nich zabić innowiercę to normalna sprawa, gwałciciele j****i. Brudasy! Teraz jest ich tyle tys w Europie, a jak sprowadzą swoje rodziny tutaj, i zaczną się rozmnażac? Przecież u nich kilka dzieci to min w jednej rodzinie. Nie rozumiem dlaczego trzeba im pomoc. Deportować te brudy i tam im pomoc u siebie. I to są tchórze, u nich wojna to s********ja. Dostaną u nas wszystko to czego nie dostają biedne normalne POLSKIE rodziny , zobaczycie, jak będą pracować haha oni i praca. Smierdziele.

Gość gość
Szwajcaria -80% muzułmanów uchodźców nie pracuje .I nie ma zamiaru . Oficjalne dane . Szwecja policja -ogłasza w 2014 że w samej stolicy jest 15 dzielnic do których biali wchodzą na własne ryzyko bo władza nie potrafi zapewnić tam podstaw bezpieczeństwa .Szwecja to jednocześnie kraj rekordowej w Europie przemocy seksualnej gorzej tylko w Afryce -władza zabrania podawać krajów skąd pochodzi 75% " szwedzkich" gwałcicieli "bo to rasizm". Niemcy -w wielu miastach powstała ochotnicza policja islamska czuwająca by w muzułmańskich dzielnicach każdy przestrzegał praw szariatu . Nie wystarczy ?

Gość gość
uchodźcom mówię zdecydowane i stanowcze NIE, miałam nieprzyjemność mieszkac kilka lat obok hotelu dla uchodźców, co się tam działo, to brak słów. Oczywiście rozmnażali sęi jak króliki, bo na każde dziecko dostawali niemałe pieniądze, jako że budynek miał status hotelu, to śniadania, obiady i kolacje gotowały im kucharki, dzieci biegały samopas po całym osiedlu, a pseudo tatusiowie całe dnie spędzali na ławeczkach tudzież w ciągle zmienianych samochodach, obwieszeni złotem i poubierani w najlepsze ciuchy, natomiast kobiety jak ostatnie łachmaniary. Szczytem było dla mnie to, kiedy pewnego grudniowego poranka stałam na przystanku i przyszedł taki "biedny"uchodźca, od stóp do głów ubrany w nowe rzeczy, ciepłą kurtkę, czapkę, szalik, a za nim sunęła żona w skarpetkach i- uwaga uwaga- klapkach!! a było z -10 . Nikt mi nie powie, że oni są tacy biedni i uciekają przed wojną, ci którzy uciekają, są w mniejszości, reszta to banda pasożytów, która tylko czeka aż im ktoś da! Nawet jakiś czas temu rozmawiałam z przypadkowo poznanym człowiekiem, który był dostawcą owego hotelu i opowiadał jakie rzeczy im przywoził, ile darów itp., wszystko nowe, bo nie mogło być używane i sam mówił jakie pieniądze dostawała przeciętna rodzina, to woła o pomstę do nieba, że nasz kraj nie wspiera Polaków w potrzebie, a sponsoruje ludzi, którzy nie powinni mieć do takiej pomocy żadnych praw! Dodam jeszcze, że oczywiście nikt stamtąd nie pracował, no ale po co kalać ręce pracą, skoro spada manna z nieba

Gość gość
zapomniałam dodać, że widzę również co się dzieje w Holandii, bo tu pomieszkuję, sytuacja identyczna jak z tym hotelem- tylko czekają na socjale, mieszkania i mnożą się na potęgę, choć tu ich kobiety maja trochę wyższy status, niż te mieszkające w Polsce

Gość Polgość
Uchodżcy idą do Europy jako zwycięscy a nie jako ludzie pokrzywdzeni . Zarządcy UE to stado eunuchów, którzy nie wiedza o co chodzi. Wysłać ich to Baćki Putina on ich przyjmie jak Stalin w 41 r. polaków w Katyniu. Pozdrawiam . Pol

Gość gość
gość dziś "Po raz pierwszy w życiu byłam skłonna zgodzić się z Kaczyńskim. Powiedział to, co myśli 99% Polaków. A rząd rżnie głupa, że to biedni uchodźcy, bla, bla, a PiS jest partia ksenofobiczna i nieeuropejską." tez nie przepada, za nim ale tylko on jako jedyny powiedział prawde .

Gość gość
ja powiem tylko tyle zobaczcie co zrobili na chorwacji jaki burdel a dopiero tam weszli bo co bo im nie dali nosz k******* mi ktos dał nie sam musiałem zapierd ...,w 90%to faceci 20-40lat wiec jakies połowa to zołnierze podczas gdy dzieci i matki walcza w syri ..kurde zupełnie inaczej jak mi kiedys babcia opowiadała wtedy mężczyźni walczyli a dzieci matki uciekały ała dzis jest inaczej ,zobaczcie ile gwałtów w niemaczech jest przez imigrantów o szwecji nawet juz nie wspominam oni to powinni miec na flagach http://www.wykop.pl/link/2760635/imigranci-robia-zadyme-na-stacji-beli-monastir-w-chorwacji/ kiedys byłem tam na wakacjach teraz nie ma do czegos jechac nie chce tego w POLSCE to nie uchodzcy a imigranci socjalni