Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o uchodźcach? Tylko szczerze...

Polecane posty

Gość gośćanty
wzmocnic granice stopien 2 rosja stopien 1 prucz niemiec wszystko

Gość gośćanty
moje anty ms firma@op.pl

Gość gość duch
Jeśli chodzi o mnie to C.....e poszli z naszej ziemi zamiast tego wole wyjscia z UE i powrotu do sojuszu ze SŁOWIANAMI bo tylko my mozemy sie dogadac niemcy francja anglia zawsze dbały o swoje interesy kosztem słabych państw wschodnich i dlaczego teraz za ich polityke mamy byc znowu obciazani przeciez kazdy nazekał i walczył z sajuzem a teraz co? poszlismy na zachud gdzie nas traktuja gozej niz ciapatych bojestesmy POLAKAMI ue to dno kture nas manipuluje okrada i niszczy nasza gospodarke

Gość gość
ja rozumiem ich ciezka sytuacje ,ale uważam ze powinno się im pomoc u nich w kraju ,europa nie jest w stanie ich wszystkich przyjąć do tego inna kultura religia.....nie

Gość gość
araby wypierdalajcie z europy nik was niechce jestem polakiem tepic zacofanie

Gość gość
A za polkę bym ścigał.I nie pozwolił bym żeby jakiś brudas prześladował polaów. Ale polska jest polska i w d***e ma polaków . Agecję wywiadowcze nic nie robią

Gość gość
To jest wojna oko zaw********ac znimi .maja swoj kraj niech siedza wnim

Gość gość
szczerze? boję się tego co będzie, co może być. Boje się o swojego syna, nie chciałabym bać się wyjść z własnego domu na spacer czy do sklepu, nie chciałabym bać się, że ktoś poderżnie mi gardło i zadźga nożem, nie chciałabym być brutalnie pobita czy zgwałcona.. mogłabym wiele tak wymieniać. wiem, że jesteśmy ludźmi i 'powinniśmy' pomagać innym ale nie kosztem wszystkiego, pomóżmy im ale tam u nich, trzeba wygonić ich do swojego kraju, niech tam żyją i walczą o dobro a nie u nas bo u nas, jest jak jest ale jest dobrze i nie psujmy tego

Gość gośćanns
Wyslac ich do swojego kraju I wspierac w walce z isis dac im wszystko by walczyli na terenie swojego kraju I wycieli to dziadostwo gdyby mieli wsparcie wojskowe,finansowe ,psychologiczne I pomoc medyczna wyszlo by to taniej I lepiej dla wszystkich odbili by swoje panstwo ,nie rozumiem dlaczego tak nie mozna zrobic???

Gość gość15
zachowanie przedstawicieli islamu wpływa na mój pogląd i dlatego nie chce ich widziec w europie, czy to rasizm czy nie? porównac można przyjaź, nie waźne jaki jest twój kolega duży czy mały , przeciez nie myslisz czy to rasizm, jak chcesz to go zapraszasz do swego domu, jak go nie lubisz to nie chce z nim mieć nic wspólnego, niestey wszystkie kraje boja sie ze o to ich posądzą, boją sie ich wypędzić, mimo ze niszczą kulturę którą europa budowała przez stulecia, za darmo, wezmo co lepsze, zostawią co gorsze,

Gość gość
Powinno się wszystkich odesłać do ich kraju i tam zrobić porządek dlaczego U.E. tak wielka potęga ma tyle żołdaków i nie wyśle i nie zrobi porządku tam na miejscu nikt nie chcę narażać swojej rodziny a tak będziemy ich po cichu przyjmować i jeszcze za to ze zgwałcą (MATKI ,SIOSTRY, CÓRKI,) TO JESZCZE IM ZAPŁACIMY ODSZKODOWANIA ZA GWAŁTY BO U.E. TAK NAM KAŻE ? I co jeszcze może kozi burdel im postawimy NO ALE ZARAZ KTOŚ POWIE ŻE SIĘ NA TYM DA ZAROBIĆ !!!

Gość gość
Co za ciemnogrod, a polaczki to niby nie gwałca, nie bija swoich kobiet? Sami emigruja siedza na zasilkach, wstyd przynosza za granica, a jak trzeba innym pomoc to pocalujta nas w d**e bo terrorysci bo islam bo sramto!!! Hipokryci!!!

Gość gość
Powiem tak, jestem za przyjmowaniem uchodźców, ale tylko płci żeńskiej i dzieci, a facetów wynocha. Pewnie wynika to z mojej wrodzonej awersji do mężczyzn, ale nigdy nie lubiłam facetów.

Gość gość
Wg mnie muzulmanie powinni byc przyjmowani do Polski w kazdej ilosci, powinni dostawac conajmniej 10 tys. euro miesiecznie a te zasilki powinny wypracowywac polskie kobiety, powinni miec prawo do gwalcenia polskich kobiet bez zagrozenia wiezieniem, polscy mezczyzni powinni byc wysiedleni do Australii a polskie kobiety powinny byc posluszne muzulmanom bo taka jest rola kobiety w stosunku do muzulmanina. Polscy mezczyzni powinni byc karani za bronienie polskich kobiet a kobiety nie powinny nawet myslec o bronieniu sie. Sytuacja lolskich kobiet powinna byc taka jak w szwecji a zycie kobiety zalezne od jej pana muzulmanina.

Gość gość
Szewdzi tacy humaniści a teraz płaca im aby byli uprzejmi wyjechać do innego kraju . Czyli jakiś kraj już to przećwiczył i nie wyszło. Co za tym idzie nikomu to sie nie uda, rożna kultura i religia , inne dziedzictwo inne cele. Przecież oni myślą c*****i i żołądkami . Gwałcą kobiety ktore chcą im pomagać, ( tłumaczki, lekarki,wolontariuszki) oni patrzą tu i teraz . Polacy jak uciekali np do Niemiec to siedzieli w obozach przejściowych, starali sie o wizy do innych krajów czasem po pare lat. W tym czasie jak ktoś cos zmalował to wypad. Kazdy wiedział, ze jak nie chce byc deportowany to musi sie k***a podporządkować. A te ludzkie stwory ? Za kogo oni sie maja i za kogo maja Europejczyka za frajera czy za dającego szanse.? Poza tymjak można dawać komuś wiedząc ze on NIGDY by nie dał w analogicznej sytuacji. Już na morzu by do ludzi strzelali ...smutne ale fakty sa jakie sa. Ja im nie ufam i to jedyny powód dlaczego nie chce ich w swoim domu-kraju. Nie chce sie bać , wystarczy mi już polskiej dawki niepewności jutra.

Gość gość
Prawda jest taka że jak araby wejdą do Polski to kobiety same będą nadstawiać dupska

Gość gość
19.45. :D HURGADA :P ! A już powaga -Szwecja 18latek imigrant gw/a/ł/c/i 13 latkę -kara -30 dni prac społecznych ...Chyba na zachęte dla innych .

Gość gość
19:45, moze twoja matka/corka/siostra, bo ja na pewno nie. Nie wypowiadaj sie za tysiace kobiet w Polsce, nie zycze sobie.

Gość gość
do gość dziś - a jeszcze dla 500+ to będą piszczeć aby ich uchodźca chciał przelecieć

Gość gość
a teraz i oni mają dostawać za darmo 500+ na swoje dzieci, także brawo głupi pracujący, zakasywać rękawy i zapieprzać za jałmużnę

Gość gość
Nigdy nie byłam agresywna..ale jak babcie kocham jak to bydło przybędzie do Polski to pierwsza rzucę w nich kamieniem.tylko Dębie niechronia swojego domu przed złem....

Gość gość
won z brudasami

Gość gość
żaden niemiecki pies nie będzie mówił Panu Polskiemu co On ma robić

Gość gość
......miliony ktore nam ukradly szwaby podczas II wojny światowej nie pokryja strat jakie niemcy w tym roku poniosa w wyniku zamachow terrorystycznych...za rok Niemcy i tak przestana istniec.....karma.

Gość gośćbogdank
To nie rodziny.moze w 10 ciu procentach.uciekaja w większości gnojki w wieku 15 do 20 lat .wiem coś o tym bo miałem atak na ciężarówkę ostatni 14tego września br w Calais.grozili mi poderznieciem w obecności policji francuskiej i agentów Board UK. Chwała naszemu PISowi którego nie trawie za barierę dla takich bandytów .Bogdan k.

Gość gość
Katolicki kraj!Ale pomoc innym nie!Co za hipokryzja!Od kilkunast lat dzieki Kwasniewskiwmu w unii ,kasa unijna -tak,obowiazki -nie. A sami Polacy na calym swiecie,tez w Niemczech jako uchodzcy ekonomiczni wyjechali. Wstyd!