Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krok ze strony kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy jak kobieta widzi nieśmiałego faceta który się w niej podkochuje to robi coś żeby się z nim zbliżyć czy tylko czeka na krok z jego strony ?

z doświadczenia, nie opłaca się kobiecie, bo ów facet albo ją oleje albo potraktuje jak dziwkę.

Gość gość
Ja tak miałem i ona nic nie zrobiła mimo że też leciała na mnie i do tego zajęta. Nie zaprosiła mnie nigdzie i lipa z tego wyszła z jej winy.

Gość gość
Zgadzam się z fiku bo jak już się zdecyduje to zostaje zraniona

Gość gość
19:22 Nie prawda, nie zawsze. Z******tej laski nikt nie odrzuci chyba, że zajęty to może.

Gość gość
Zapytaj wrozki czy warto zrobic pierwszy krok. Ja jestem bardzo zadowolona z konsultacji emailowej z nia . Jej namiary to ; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Fiku mylisz się. Jak się podkochuje, tak jak w pytaniu, to nie będzie chciał sexu a związku. Ja ta moją adoratorke mogłem 100 razy zerżnąć ale właśnie, była zajęta dlatego myślałem, że nic poza ewentualnie sexem nie oczekuje i się w to nie pakowałem.

Ta twoja to pewnie ma cię gdzieś. Faceci są przewrotni, jak laska zajęta to będą marzyć o niej dniami i nocami, a jak sama podejdzie to im zbrzydnie, bo wolą marzyć o tej nieosiągalnej.

Gość gość
Nie ma gdzieś, szaleje za mną i kocha.

Gość gość
Fiku To co Ty piszesz jest w przypadku chuci a nie miłości. Jak wpadną od razu, od pierwszego wejrzenia dwie osoby, to nie ma znaczenia które zrobi pierwszy krok i będzie z***biście szczęśliwe, że uczucie jest odwzajemnione.

" gość dziś " Faceci mylą chuć z miłością. Taki facet zna dziewczynę z widzenia i sie w niej "kocha".

Gość gość
Robią kroki, niestety te mniej atrakcyjne :(

Gość Heniuś
Są takie, które wręcz lubią owijać sobie facetów wokół palca i jeszcze nie widziałem, żeby któraś straciła na tym - natomiast faceci i owszem - często połykają haczyk a potem w 99% okazuje się, że zostali tylko naciągnięci (cóż, nie tylko oni "polują"). Dla mnie to nieważne kto zrobi pierwszy krok - ważne natomiast, żeby inicjatywa była obustronna. Niestety 99% współczesnych bab kompletnie nie umie podtrzymać relacji z facetem i 99% moich relacji z babami kończyło się najczęściej na pierwszym kroku :) Tylko jak zamiast do mnie to wolały napisać tutaj "dlaczego on milczy" to niech nie narzekają teraz :) Po co mam gdzieś zapraszać kogoś kto nawet nie jest w stanie raz na miesiąc napisać "co tam słychać?"? "Bo to facet ma zabiegać" - a proszę bardzo, puchacze na r, 3xż, podrywacze wiejscy i miejscy czekają, mają moje błogosławieństwo, haha :) Problem z wami baby jest taki, że jak już się zaprosi taką babę na kawę, to ona nie myśli potem o rewanżu, tylko że dostanie następnym razem dwie kawy, albo kawę + sernik albo kawę + willę z basenem i tak dalej :) Dzisiaj problemem jest duża nieufność w relacjach między ludzkich i obie strony muszą nad tym popracować.

Gość gość
A skąd ona ma wiedzieć, że on się w niej podkochuje, czy że ona mu się podoba, jak on tego nie okazuje/